Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor'da 3. eleme adayı, dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında belli oldu. Ünlüler ile Gönüllüler, birleşme partisi öncesinde 3. kez karşı karşıya geldi. Sert mücadelelerin yaşandığı oyunda kaybeden takımın oylaması ile potaya giren isim açıklandı. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor 2023'te eleme adayı belli oldu. Birleşme partisine kalmak için mücadele eden yarışmacılar, dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Sıcak bir havada oynanan zorlu dokunulmazlık oyununda Ünlüler ile Gönüllüler kıyasıya yarıştı. Atışların kazananı belirlediği dokunulmazlık oyunu sonrasında konseyde sert tartışmalar yaşandı. Diğer yandan Acun Ilıcalı'nın verdiği bir müjde yarışmacıları sevindirdi. Peki, 22 Mart Survivor'da eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor son bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, 3. dokunulmazlık oyunu için yeni bir parkurda karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı oyunda kadınlarda ve erkeklerde kazanan Ünlüler, dokunulmazlığı sahibi oldu.

SURVİVOR'DA 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, konseyde oylamaya gitti. Takımda dokunulmazlığın sahibi, performans birincisi Özgür oldu. Oylamada Asena ile Elanur'un isimleri çıktı. Rakibine göre adı daha fazla yazılan Asena, haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

ACUN ILICALI'DAN MÜJDE!

Gönüllüler takımında yaşanan sert tartışmalar sonrasında Acun Ilıcalı, takıma susma cezası verdi. Devamında ise müjdeyi açıkladı. Acun Ilıcalı, konseyden sonra açık artırma yapalım dedi. Bu sözler yarışmacıları sevindirdi.

Survivor
Bugün Müge Anlı'da neler olacak? CANLI İZLE Recep İvedik 8 için tarih verildi Aşık Veysel'in türküsünü bir de Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın'dan dinleyin! Kraliçe dizisi ne zaman başlıyor, konusu nedir, oyuncuları kimler?