Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor'da kim elendi dün akşam belli oldu. Survivor 2023'te finale çok az bir zaman kaldı. Son altı yarışmacı arasında oynanan üç bireysel dokunulmazlık sonucu haftanın eleme adayları Cansu, Özgür ve Ertuğ oldu. Üç isim arasında yapılan SMS oylaması sonucunu dün akşam Acun Ilıcalı açıkladı. Peki, Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor'da elenen isim dün akşam belli oldu. Dörtlü final koltuğuna oturmak için yarışmacılar arasında dokunulmazlık mücadelesi kıran kırana geçti. Bir dokunulmazlığı Özgür, iki dokunulmazlığı Nefise kazandı. Potaya giren isimler ise Cansu, Özgür ve Ertuğ oldu. Yapılan SMS oylaması sonucu, 5 Haziran Pazartesi Survivor son bölümde açıklandı. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte Survivor 2023 son bölüm detayları...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da haftanın eleme adayları Cansu, Özgür ve Ertuğ idi. Bu isimler için yapılan SMS oylaması sonucunu Acun Ilıcalı konseyde açıkladı. SMS sıralamasına göre en az oyu alan Cansu Tuman, Survivor 2023'e altıncı olarak veda etti.

Survivor'da kim elendi, kim gitti? - Resim : 1

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor son bölümde iki ödül oyunu ekrana geldi. Oyun öncesinde kırmızı ve mavi takımlar oluşturuldu. Kırmızı takımı Nefise, mavi takımı Yusuf kurdu. Kırmızı takım; Nefise, Ertuğ ve Osman Can. Mavi takım; Yusuf, Özgür ve Cansu.

Survivor'da kim elendi, kim gitti? - Resim : 2

İki takım, ilk olarak büyük ödül için mücadele etti. İlk oyunda ödül, kazanan takımın yarışmacılarına birer televizyon ve aynı zamanda yemek ile birlikte televizyonda oyun konsolu keyfi ile dizi izleme idi. İlk oyunu, iki turu da kazanan kırmızı takım kazandı.

İkinci oyun mini ödüllü oyun idi. Eğlenceli geçen oyun denge üzerineydi. Üç olanın kazanacağı iki turu da Mavi takım kazandı ve ödülün keyfini çıkardı.

SURVİVOR BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2023 büyük finali 12-13 Haziran'da İstanbul Kuruçeşme'de yapılacak.

Survivor
Nurhan Damcıoğlu kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu hayatını kaybetti MasterChef All Star'da kimler yarışacak, kadro belli oldu mu? Tamer Karadağlı'nın kira davasında karar çıktı