AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 3. Medya Buluşması! Yerli ve yabancı gazeteciler katıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Beşiktaş'taki bir otelde 3. Medya Buluşması gerçekleştirdi. Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın da yerli ve yabancı gazetecilerin katıldığı buluşmada yer aldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 3. Medya Buluşması! Yerli ve yabancı gazeteciler katıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "3. Medya Buluşması"nda yerli ve yabancı gazeteciler, medya yöneticileri ve köşe yazarlarıyla bir araya geldi.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın ve Haberet programcıları Çağlar Cilara ile Hasan Basri Akdemir de programa katılan isimler arasında yer aldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 3. Medya Buluşması! Yerli ve yabancı gazeteciler katıldı - Resim : 1

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen buluşmada Kabaktepe, basın mensuplarıyla sohbetinin ardından konuşma yaptı.

Basının demokrasi ve toplumsal gelişim açısından önemine değinen Kabaktepe, 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi'nin Türkiye ve dünya demokrasi tarihine geçecek örnek nitelikte bir seçim olduğunu söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 3. Medya Buluşması! Yerli ve yabancı gazeteciler katıldı - Resim : 2

Kabaktepe, yaklaşan 2024 Yerel Seçimleri için de parti olarak saha çalışmalarına başladıklarını dile getirerek, bu seçimden de başarıyla çıkacaklarını kaydetti.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 3. Medya Buluşması! Yerli ve yabancı gazeteciler katıldı - Resim : 3

Medyanın modern dünyadaki önemini vurgulayan Kabaktepe, "Hızın çok fazla tartışıldığı günlerden geçiyoruz. Hızla beraber hakikatin ve değerin de tartışıldığı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en yakından yaşayan sektör de medya sektörü. Enformasyonun, iletişimin çok fazla hızlanmasına rağmen haberin hakikati ve değerinden kopmayan tüm gazeteci arkadaşlarımıza köşe yazarı, muhabir, kameraman, haber spikerine kadar tüm paydaşlarına da teşekkür etme borcumuz var." ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 3. Medya Buluşması! Yerli ve yabancı gazeteciler katıldı - Resim : 4

Ayşenur Arslan gözaltına alındı Apple, F1 haklarını alacak Ersan Şen'in Ekol TV'sinin gizemini Medya Mikseri açıklıyor Gerçek Squid Game yakında yayınlanacak