Çağlar Cilara gündemi değerlendirdiği Anlat programı ve yazılarıyla artık Haberet'te

2023 Ocak ayında yayın hayatına başlayan Haberet, Buket Aydın liderliğinde kısa sürede ses getiren işlere imza atarken kadrosunu yeni bir isimle daha güçlendirdi: Çağlar Cilara….

Haberet, 7 ay önce dijital medyaya girdi. Genel Yayın Yönetmenimiz Buket Aydın’ın Haftalık programları her bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

İlknur Yılmaz, Anlat Bakalım programında siyaset, magazin, spor ve medyanın nabzını tutarken ekranlarımızı her siyasi görüşten konu ve konuğa açtı.

Haberet, yeni yayın dönemine ise ses getirecek bir isimle giriyor. Haber kanallarında ve sosyal medyada görüşleriyle gündemi belirleyen Çağlar Cilara yazı ve videolarıyla Haberet’te.

Cilara, yazılarının yanında ‘Anlat’ programıyla yoğun gündeme kısa bir özet yapacak hem de yazılarını Haberet okurlarıyla buluşturacak.

Çağlar Cilara, ilerleyen günlerde ise Türkiye’de hiç denenmemiş benzeri görülmemiş bir formatla Haberet ekranlarında olacak!

Takipte kalın…

ÇAĞLAR CİLARA KİMDİR?

1989 yılında Trabzon’da doğdu. İstanbul’da Çengelköy Lisesi’nden mezun olup eğitimine İstanbul Aydın Üniversitesi’nde devam etti.

 Televizyon haberciliğine 2011 yılında özel bir televizyon kanalında başladı. Şimdiye kadar çeşitli kanallarda uzman konuklar ve liderlerin konuk olduğu, gündemdeki gelişmelerin değerlendirildiği 3 bine yakın televizyon programı hazırlayıp sundu.

2019 yılında Türkiye’de dijital yayıncılık alanında ilk kez YouTube üzerinden düzenli haber programlarını başlattı. Bu süre içerisinde milyonlarca izleyiciye ulaştıktan sonra YouTube yayınlarına bir süre ara verdi.

Son dönemde yine çeşitli televizyon kanallarında yorumcu olarak yer aldı.  Temmuz 2023 itibariyle Haber Global’de “Çağlar Cilara ile Madde Madde Gündem” programını hazırlayıp sunacak.

Çağlar Cilara, Haberet YouTube kanalında "Anlat" programıyla izleyicilerle buluşacak. Yazıları ise haberet.com'da yer alacak.

Disney+ platformu için inceleme başlatılacak Mide bulandıran görüntüler: Ayaktan içtiler! 105 yıllık gazeteye veda 'Acun Ilıcalı'yı aradım, özür diledi'