Erkan Özerman: Bana attıkları iftiradan sonra Best Model'a başvuru arttı

Haberet YouTube kanalında Anlat Bakalım programında konuk olan ünlü menajer Erkan Özerman, hayatı ve hakkındaki iddialarla ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Özerman, "300 tane haremim, 3 bin tane sevgilim mi var benim?" dedi.

Haberet YouTube kanalında hazırlayıp sunduğum 'İlknur Yılmaz ile Anlat Bakalım' programının konuğu ünlü Prodüktör, Organizatör ve Sanatçı Menajeri Erkan Özerman oldu. Programda kendisine yönelttiğim soruları yanıtlayan Özerman, çok çarpıcı itiraflarda bulundu. 2 yıl önce hakkında 'masaj' iddialarının gündeme getirildiği 2. Sayfa programının sunucuları Müge ile Gülşen'i mahkemeye verdiğini söyleyen Özerman, "Telefon açıp, patronları Acun Ilıcalı ile de konuştum. Özür dilerim, benim haberim yoktu dedi" ifadelerini kullandı.

MASAJ İDDİALARINA CEVAP: 300 TANE HAREMİM VAR HERHALDE

Erkan Özerman'a, 2 yıl önce hakkında çıkan 'Erkan Özerman benden masaj yapmamı istedi' iddialarını sordum. Bu iddialara cevap veren Özerman, "Oscar töreni var. Oscar'da kimi çağırıyorlar? Kim kazanıyorsa onu çıkarıyorlar sahneye değil mi? Bir program yapıyorum televizyonda. Yarışmayı kaybetmiş 3 kişiyi çağırıyorsun. Bu yarışmayı niye kaybettiniz? Onlar biz iyi değildik kaybettik mi diyecekler? Bizim hakkımızdı, bize vermedi, kendi arkadaşlarına, kendi sevgililerine, kendi insanlarına ödülleri dağıtıyorlar diye iftira atarlar. Benim masörüm var niye isteyeyim onlardan masaj yapmalarını. 300 tane haremim var herhalde benim" dedi.

"İFTİRA ATAN KIZIN BU OLAYDAN SONRA FİYATI ARTTI"

Erkan Özerman, "Orada çıkıp, benim hakkımı yedi diyen kız şimdi nerede çalışıyor? Başka bir meslekte çalışıyor. Ne oldu dedim? Bu olayla fiyatı arttı dediler. Resimlerle, röportajlarla her şeyi ortaya koyarım ama televizyonu kirletmek istemiyorum" diye konuştu.

"ACUN ILICALI'YI ARADIM, ÖZÜR DİLEDİ"

Hakkındaki masaj iddialarının ortaya atıldığı 2. Sayfa programı hakkında konuşan Erkan Özerman, "Onları mahkemeye verdim. Yaşarken de hesabını soracağım. Savcılıktan basın mensubu her soruyu sorabilir kağıdı almışlar. Yok abi her soruyu soramazsın. Telefon açıp, patronları Acun Ilıcalı ile de konuştum. Özür dilerim, benim haberim yoktu dedi" ifadelerini kullandı.

"BANA ATTIKLARI İFTİRADAN SONRA BEST MODEL'A BAŞVURU SAYISI ARTTI"

Özerman, yarışmacıların 'Ben 1. seçilmedim çünkü Erkan Bey'in istediklerini yapmadım. İstediklerini yapmayınca seçilmiyorsun' iddialarına ise "Böyle bir yayın yapıp da beni yok etmeye çalıştılar. Bin kişi müracaat ediyordu, 2 bin kişi oldu müracaat sayısı" şeklinde karşılık verdi.

"O OLAYDAN SONRA DÜNYA ÇAPINDA MODACILAR BELÇİKA'DA BANA MASAJ YAPTI"

Anlat Bakalım programında hakkındaki iddiaları cevaplayan Özerman, "Getireceğiniz yalan konuşan insanla tuzak kurup, durup dururken bir insana saldırmayın. Biz onun istediğini kabul etmedik, masaj yapmadık. Benim kendi masörüm var. Normal şartlarda bir insan 85 yaşına gelmişse tabii ki masaja ihtiyacı var. Sonra Belçika'da başıma ne geldi? Dünya çapında modacılar bana ne yapıyorlar biliyor musun? Hepsi masaj yapıyorlar..." dedi.

Erkan Özerman: Bana attıkları iftiradan sonra Best Model'a başvuru arttı - Resim : 1

Erkan Özerman: Bana attıkları iftiradan sonra Best Model'a başvuru arttı - Resim : 2

"DOĞU ANADOLU'DAKİ GENÇLERİN HAYALİYİM"

Erkan Özerman, "Ben bugün bir kanser hastasıyım. 8 senedir tedavi görüyorum. Bu yarışmayı yapmama hiç lüzum da yok. Bitti diyeceğim değil mi? Anadolu'daki Kars'tan Van'dan, yalnız Orta Anadolu veya Ege değil, Doğu Anadolu'daki gençlerin hayaliyim. Hayal ediyorlar beni. Bir gün biz de onun yarışmasına gider, diğerleri gibi ünlü oluruz diyen yüzlerce gencin..." ifadelerini kullandı.

"İLK BEST MODEL'İM UĞUR DÜNDAR'DAN DAHA BAŞARILISI OLMADI"

İlk best modelinin Gazeteci Uğur Dündar olduğunu söyleyen Özerman, "Uğur Dündar çok yakışıklıydı, çok zarif vbir çocuktu, gencecik bir adamdı. Benden çok daha yakışıklı, çok daha güzel... Bugün de iftihar ederek söylüyorum; Türk televizyonunda ilk gününden bugüne kadar Uğur Dündar'dan daha önemli, daha başarılı bir prodüktör kardeşim olmadı. Ama tabi en güzel tarafı benim ilk Best Model'im olması..." dedi.

Erkan Özerman: Bana attıkları iftiradan sonra Best Model'a başvuru arttı - Resim : 3

ÖZERMAN: AİLEM RADYOYU 'YOLDAN ÇIKMIŞLIĞIM' OLARAK GÖRDÜ

Mesleğinin ilk yıllarında ailesinden aldığı tepkiyi anlatan ünlü menajer Özerman, "Böyle bir ailenin radyoda olması bizimkilere çok ters düştü. Hatta en güzel programımı yaptığım zaman sonunda hazırlayan Erkan Özerman diye anons edildi, babamın benden bir isteği oldu. 'Madem böyle zevklerin var, sonunda adını anons ederek aileyi reklam etme, bizi üzüyor' dedi. Yani o yaşta birisinin Ankara radyosunda bugün için de herkes için de çocuğunla iftihar edeceğin bir olaydı. Onlar benim yoldan çıkmışlığım olarak gördüler radyoyu" diye konuştu.

Kaynak: haberet.com

Elon, Mark'a küfretti! Ekmeğe zam yapıldı mı? İstanbul Valiliği son noktayı koydu Bu defile çok konuşulur! RTÜK'ten Netflix ve Disney'e sert uyarı