Ekrem Açıkel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ekrem Açıkel, TGRT Haber ana haber sunucusu idi. İlgiyle takip edilen sunucu, Twitter hesabından TGRT Haber'den ayrıldığını açıkladı. İddialar ise iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle işine son verildiği şeklinde. Peki, Ekrem Açıkel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte Ekrem Açıkel biyografisi...

Ekrem Açıkel kimdir, kaç yaşında, nereli?

TGRT Haber'in ana haber sunucusu olan Ekrem Açıkel, kanal ile yollarının ayrıldığını açıkladı. Deneyimli sunucu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada nedenini dönemsel yorgunluk olarak belirtti. Ekrem Açıkel'i göremeyen takipçileri Ekrem Açıkel neden yok merak etmeye başladı. Peki, Ekrem Açıkel kimdir, kaç yaşında? Ekrem Açıkel nereli? İşte Ekrem Açıkel hakkındaki bilgiler...

EKREM AÇIKEL KİMDİR?

25 Haziran 1973 tarihinde Tokat'ta dünyaya gelen Ekrem Açıkel, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde eğitim görmüş olan bir isimdir. Kendisi gibi sunuculuk yapan Ziya isminde bir abisi bulunmaktadır.

Meslek yaşamına 1995 yılı ile birlikte başlamış olan Açıkel, ilk olarak İhlas Haber Ajansında görev almış ve burada bir müddet kadar muhabirlik yapmıştır. Ardından TGRT HABER bünyesinde çalışmaya başlamış ve burada 2002 yılına kadar çalışmış ardından ise Kanal D'ye geçmiştir.

Ekrem Açıkel kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Kanal D'de Mehmet Ali Birand'ın sevdiği muhabirlerden biri olmuş olan Açıkel, özellikle Şike soruşturması ile ilgili yapmış olduğu haberlerde çok dikkat çekmiş ve çok sayıda kişi tarafından izlenen bir kişi olmuştur.

Ekrem Açıkel kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

13 sene kadar Kanal D Haber bünyesinde görev yapan Açıkel, 2015 ve 2018 yılları arasında 3 sene boyunca kurumsal gelişim eğitimleri vermiştir.

2018 yılında gelen teklif ile beraber tekrar TGRT Haber'de görev almaya başlamış ve bu sefer TGRT Ana Haber Bülteni ile ekranlara gelmeye başlamıştır. 

EKREM AÇIKEL EVLİ Mİ?

Ekrem Açıkel, 6 Haziran 2010 tarihinde Atv muhabiri Işıl Özdem ile dünya evine girmiştir. Bu evliliğinden iki kızı vardır.

Ekrem Açıkel kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Resmi instagram hesabı @ekremacikel ‘dir. Resmi twitter hesabı ise yine @ekremacikel ‘dir.

kimdir
Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle Sosyal medyanın da en sevileni Erdoğan Bu adamlar neden Kur'an yakıyor? Buket Aydın'dan 6'lı masaya dair kritik değerlendirmeler