Ekşi Sözlük'ün erişimi yeniden engellendi

Ankara 4'üncü Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla erişim engeli kaldırılan Ekşi Sözlük'le ilgili karara yapılan itirazı inceleyen 5'inci Sulh Ceza Hakimliği, Ekşi Sözlük'e erişim engelleme kararını kesin olarak onayladı

Ekşi Sözlük'ün erişimi yeniden engellendi

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm Türkiye yasa büründü.

Felaketin ilk anından itibaren tüm devlet kurumları deprem bölgesine giderek çalışmalara katıldı.

Sivil halk ve devlet kurumları, deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için seferber olmuşken bir yandan da sosyal medyada dezenformasyon dalgası baş gösterdi.

ERİŞİM ENGELİ GELDİ
Bunun üzerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu harekete geçti ve yaptığı açıklamayla Ekşi Sözlük'e erişimin engellendiğini duyurdu.

21 Şubat 2023 tarihinde alınan bu karar sonrası Eksi Sözlük sitesine giriş yapılamadı.

Platform hakkında verilen karara ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada Ekşi Sözlük CEO'su Başak Parut kararın mahkeme tarafından kaldırıldığını belirtti.

Platformun Ankara 4'üncü Sulh Ceza Hakimliği'ne yaptığı itirazın kabul edildiği ve erişim engelinin kaldırıldığı öğrenildi.

ERİŞİM YENİDEN ENGELLEDİ
Şimdi ise karara ilişkin gelen son dakika haberine göre Ankara 4'üncü Sulh Ceza Hakimliği'nin kararına yapılan itirazı inceleyen 5'inci Sulh Ceza Hakimliği'nin Ekşi Sözlük'e erişim engelleme kararını kesin olarak onayladığı iddia edildi.

Depremzedelerin anlık sesi oldu Türkiye Tek Yürek ortak yayın ne zaman, saat kaçta? Tuğba Södekoğlu kimdir, kaç yaşında? Survivor bu akşam var mı yok mu?