Tuğba Södekoğlu kimdir, kaç yaşında?

Tuğba Södekoğlu, deprem bölgesinde yayın yapan muhabirlerden birisi. Dün enkazdan kurtulan bir vatandaşla yaptığı röportaj sonrasında dikkatleri üzerine çekti. Peki, Tuğba Södekoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Tuğba Södekoğlu kimdir, kaç yaşında?

Ülkemiz, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş depremiyle sarsıldı. On ili etkileyen büyük deprem felaketinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Muhabirler de olay yerinden canlı yayınla son durumu bildiriyor. Bölgedeki muhabirlerden biri olan Tuğba Södekoğlu, enkazdan kurtulan bir vatandaşla yaptığı röportajı yarıda kesmesi tepki çekti. Bu olay üzerine bir açıklama yayınlanan muhabire dair bilgiler merak ediliyor. Peki, Tuğba Södekoğlu kimdir?

TUĞBA SÖDEKOĞLU KİMDİR?

Tuğba Södekoğlu, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu ve 2013'te ATV Haber'de görev yapmaya başladı. Södekoğlu, daha sonra Show Haber'e transfer oldu.

31 yaşında olan Tuğba Södekoğlu, 2020'de Eray Kınay ile nişanlandı.

Tuğba Södekoğlu kimdir, kaç yaşında? - Resim : 1

TUĞBA SÖDEKOĞLU'NUN HANGİ HAREKETİ TEPKİ ÇEKTİ?

Tuğba Södekoğlu, Show TV ekranlarında, deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta enkazdan çıkan bir kadına mikrofon uzattı. Enkazdan çıkan vatandaş "Ben çıktım ama annem, babam ve kardeşim enkazda, kaç gündür tek bir araç bile gelmedi" ifadeleri üzerine Tuğba Södekoğlu'nun röportaja devam etmemesi dikkat çekti.

TUĞBA SÖDEKOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

Tuğba Södekoğlu, yaşanan gelişmenin ardından sosyal medya hesabı üzerinden ''zorunlu açıklama'' adı altında şu ifadeleri kullandı:

Tuğba Södekoğlu kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

''Enkaz altında nefes alan bir babanın sesini yayına verdik ve kurtarılması için buraya iş makinası gelmesi gerekiyor, gelmedi, gelmeli dedik, adres verdik. Ben bunları anlatırken Buse Hanım da ben de enkazdan kurtuldum dedi. Yanına gittim. Anne, babası ve kardeşi için yardım istedi. Ben de yardım gitmeyen yerlerin altını çiziyoruz dedim. Bas bas iş makinası lazım dediğim yayının özüne aykırı şekilde linç ediliyorum. Buyrun yayının tamamını paylaşıyorum.''

kimdir deprem
Survivor bu akşam var mı yok mu? 2 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını! Ekrem Açıkel kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle