2 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor. Müge Anlı, Tatlı Sert programında gündem olan birçok olayı çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 2 Şubat Perşembe günü, bugün neler yaşanacak? Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayını bağlantısı haberimizde.

2 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını!

Müge Anlı ile Tatlı Sert, ekranların en çok izlenen programlarından. Müge Anlı, kayıp kişileri, cinayetleri tek tek ilgili kişileri programa çağırarak çözmeye çalışıyor. Programdaki olaylar, Türkiye'nin yakından takip ettiği olaylar olmaya devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında... 2 Şubat Perşembe Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neler yaşanacak merak ediliyor. İşte Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayın detayları...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

MÜGE ANLI CANLI İZLE

<iframe width="640" height="266" src="https://www.atv.com.tr/canli-yayin" style="border;none;" allowfullscreen="autoplay; fullscreen; picture-in-picture; xr-spatial-tracking; encrypted-media; clipboard-write"></iframe>

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Konya'da yaşayan 5 çocuk annesi ve 2 torun sahibi 41 yaşındaki Fatma Urdemir, 9 Aralık'ta kayıplara karıştı. Kaybolduktan bir gün sonra annesini arayarak kaçırıldığını söyleyen Fatma Urdemir, attığı ses kaydında işkence gördüğünü anlatıyordu! Canlı yayına bağlanan izleyiciler Fatma Urdemir ve annesi hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Geçmişte oğlunun üstüne iftira atarak para istediklerini söyleyen bir izleyici, "Para almak için yayına katıldılar" dedi.

54 yaşındaki Şerife Tuna yıllardır öldü sandığı evladının karşısına çıkarak, 92 bin TL'sini aldığını iddia etmişti. Canlı yayında annesi Şerife Tuna ile yüzleşen Aytekin Çil, "Ben onun oğluyum ama inanmıyor, inkar ediyor" dedi. Geçmişini inkar etmediğini söyleyen Şerife Tuna, DNA testi isteyerek çelişkili ifadelerde bulundu!

Bir gün arayla kaybolan Mustafa ve Onur Yılmaz kuzenler cinayete mi kurban gitti? Yeğenini kullanarak damadına tuzak kurduğu söylenen kayınpederin ifadeleri tatmin edici değildi. Hatice Yılmaz oğlu Onur Yılmaz'ın kaybolmadan önce Mustafa'nın kayınpederiyle konuştuğunu anlattı. Kızı tarafından damadını öldürmekle suçlanan kayınpeder canlı yayındaydı! Kayıp Onur Yılmaz'ın babası da bildiklerini Müge Anlı'ya anlattı!

Ekrem Açıkel kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle Sosyal medyanın da en sevileni Erdoğan Bu adamlar neden Kur'an yakıyor?