Ersan Şen ile İsmail Saymaz'ın birbirlerine girdiği program yayından kaldırıldı

Geçtiğimiz günlerde Ersan Şen ve İsmail Saymaz'ın bulunduğu programda tansiyonlar yükselmişti. Saymaz, Şen'e, "Böyle konuşursanız üslubumu değiştiririm, üslupsuzluk yaparım, saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız" diye yanıt verdi ve programa ara verildi. Sözcü TV, o programı yayından kaldırdı.

  • Geçtiğimiz günlerde Sözcü TV'de yapılan bir canlı yayına katılan İsmail Saymaz ve Ersan Şen,  birbirine girdi.
  • Saymaz'ın kendisine söz hakkı tanımadığını belirten Şen, sert ifadeler kullanarak "El insaf " dedi.
  • Şen, ayrıca, "Müsade edecek misin yoksa yayından çıkayım mı? 1 saattir konuşuyorsun İsmail. Kendi başınıza program idare ediyorsunuz. Neyse konuşun umurumda değil. İsmail 3 dakikada bitir, 1 saattir konuşulur mu lan. El insaf ya" dedi.
  • Saymaz ise cevap olarak, "Ve size sen diye hitap etmeye başlarım ve keserim. Üslupsuzluk yaparım. Saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız." ifadelerini kullandı.
  • Ceza hukukçusu Ersan Şen ile gazeteci İsmail Saymaz'ın tartışması sonrası Sokağın Sözü programının yayından kaldırıldığı öğrenildi.
Buket Aydın GRT TV'de... Exxen üyelik iptali nasıl yapılır? 2024 Exxen abonelik iptali nereden yapılır? Exxen üyelik ücretleri ne kadar oldu? Exxen üyelik ücretlerine ne kadar zam geldi? Ersan Şen ile İsmail Saymaz canlı yayında tartıştı! Saymaz Şen'e parmak salladı! Yayına ara verildi