Sözcü TV'den kovulan Yılmaz Özdil Sözcü gazetesinden de istifa etti

"Meral Akşener masadan ittirildi" sözleriyle dikkat çeken CHP'ye yakınlığıyla bilinen Yılmaz Özdil, Sözcü TV'den ayrılmasının ardından köşe yazarlığı yaptığı Sözcü gazetesinden de istifa etti. Özdil, ayrılığı Twitter'dan dikkat çeken sözlerle duyurdu.

Sözcü TV'den kovulan Yılmaz Özdil Sözcü gazetesinden de istifa etti

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Yılmaz Özdil, Sözcü TV'deki Genel Müdürlük görevinden ayrılmasının ardından Sözcü gazetesindeki köşe yazarlığından da istifa etti. 

"KALEMİN NAMUSU İÇİN..."
Özdil, ayrılığı Twitter sayfasından duyurdu ve şu ifadeleri kullandı "Sözcü gazetesinde buraya kadar… Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak, hoşçakalın."

MERAL AKŞENER’DEN YILMAZ ÖZDİL’E DESTEK
Özdil'in istifasına ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir değerlendirmede bulunarak,
"Elbet bu da geçer yahu. Dürüstlüğün, tarafsızlığın ve hakkaniyetin değeri elbet bir gün anlaşılır. Yolunuz açık olsun Yılmaz Bey" dedi.

"AKŞENER MASAYI DAĞITTI' DEMEK BİR GAZETECİ AHLAKSIZLIĞIDIR" SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU
Gazeteci Yılmaz Özdil, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masadan ayrıldığı açıklamaları sonrası haberlerde geçen "Meral Akşener masayı dağıttı" sözlerine yönelik "CHP'li bir gazeteci olarak söylüyorum. 'Meral Akşener masayı dağıttı' demek bir gazeteci ahlaksızlığıdır. Meral Akşener masadan ittirildi." dedi.

KILIÇDAROĞLU ARAMIŞTI
Bu sözleri sonrası Sözcü TV'den ayrılan Özdil'i CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu aramıştı. 

Çin, TikTok üzerinden cihazları kontrol ediyor Yılmaz Özdil kimdir, kaç yaşında, nereli? 6'lı masa alay konusu oldu Ekşi Sözlük'e erişim yine yasak