Togg çekilişi ne zaman, nasıl yapılacak?

Yerli otomobil Togg T10X için ön sipariş alımları başladı. Togg, 24 saat içinde yapılan ön siparişin 20 bini aştığını duyurdu. Vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Togg ön siparişi sonrasında kura çekilişi ile ön sipariş sahipleri belirlenecek. Peki, Togg kura çekilişi ne zaman? Togg ön sipariş nasıl yapılır, ön ödeme ne kadar?

Togg çekilişi ne zaman, nasıl yapılacak?

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, T10X modeli için ön sipariş almaya başladı. 16 Mart'ta başlayan ön sipariş yoğun ilgi gördü ve bir günde verilen ön sipariş adedi 22 bin 250 olarak açıklandı. Ön sipariş uygulama üzerinden veya Togg sitesinden yapılıyor. Ön ödemeyi yapanlar, kura tarihini beklemeye başladı. Peki, Togg ön siparişi nereden, nasıl yapılır? Togg ön ödeme ne kadar? Togg kura çekilişi ne zaman? İşte detaylar...

TOGG ÖN SİPARİŞ NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Togg'dan yapılan açıklamaya göre, 16-27 Mart tarihleri arasında App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak.

TOGG ÖN ÖDEME NE KADAR?

Togg ön sipariş sürecinde yapılması gereken ön ödeme bedeli 60 bin lira olarak belirlendi.

TOGG ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Togg ön siparişi 16-27 Mart arasında yapılacak. 28 Mart'ta noter huzurunda yapılacak dijital çekilişle ön sipariş sahipleri belirlenecek.

Togg
Bir günde 22 bin sipariş Togg ön sipariş nasıl verilir, ön ödeme ne kadar? Motorine indirim! 15 Mart güncel akaryakıt fiyatları... Togg T10X özellikleri nedir?