Togg kura çekilişi ne zaman, bugün mü?

Togg ön sipariş başvuruları dün akşam sona erdi. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Togg ön siparişinde 177 bin başvuru sayısı aşıldı. Yoğun başvuru üzerine teslim edilecek araç sayısı artırıldı. Peki, Togg kura çekimi ne zaman? Togg kuraları bugün mü çekilecek? Togg kura çekilişi sonuçları ne zaman belli olur?

Togg başvuruları sona erdi. Başvuru yapan yüz bini aşkın kişi çekiliş saatini beklemeye başladı. Bir hafta içinde yüz bin aşan başvuru sonrasında teslim edilecek araç sayısını yükselten Togg, kura çekilişi tarihini de açıkladı. Peki, Togg kura çekimi bugün mü yapılacak? Togg kura çekilişi ne zaman?

2023'TE KAÇ ARAÇ TESLİM EDİLECEK?

Togg, T10X için verilen ön siparişin 177 bin adedi geçmesi üzerine, 2023 yılı için çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkardı.

ASİL KAZANANLAR KADAR YEDEK LİSTE

Yapılacak kura çekilişi ile 20 bin kişilik asil liste ile birlikte 20 bin kişilik yedek liste oluşturulacak. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak, 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecekler.

TOGG KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Togg, noter huzurunda gerçekleşecek dijital çekiliş tarihini de bir gün ileriye alarak, 29 Mart olarak belirledi. Çekiliş Togg Youtube kanalında yapılacak. 

Togg
Togg kura çekilişi ne zaman? Togg kura çekilişi ne zaman yapılacak? Togg'a yoğun talep sürmeye devam ediyor İkinci elde satışlar artıyor