Togg para iadesi ne zaman, nasıl verilecek?

Togg kura çekilişi yapıldı. Böylece 20 bin asil, 20 bin yedek liste belirlendi. Togg T10X modeli için ön başvuru yapan sayısı 177 bin idi. Kura sonuçlarına göre kazanamayan kişiler, 60 bin liralık ön ödemenin iadesi ne zaman olacak merak ediyor. Peki, Togg para iadesi ne zaman geri verilir? Geri ödeme nasıl olacak?

Togg para iadesi ne zaman, nasıl verilecek?

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk sahipleri, dün akşam yapılan çekilişle belirlendi. T10X modeli için iki haftada 177 bin kişi ön başvuru yaptı. Kura sonunda ise 20 bin asil, 20 bin yedek liste belirlendi. Togg kura sonuçlarına bakan vatandaşlar, kazanamadığını görünce 60 bin TL ön ödeme ücreti ne zaman yatar merak etmeye başladı. Peki, Togg para iadesi ne zaman, nasıl geri verilecek?

TOGG PARA İADESİ NE ZAMAN GERİ VERİLECEK?

16-27 Mart'ta Trumore uygulamasından ve Togg web sitesi üzerinden ön sipariş süreci 177 bin 467 kişi katıldı. Şanslı 20 bin kişi, 2023 yılında teslim edilecek T10X için ön sipariş hakkı kazandı.

60 bin TL ön ödeme ücretinin en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplara ödenmesi bekleniyor.

Togg para iadesi ne zaman, nasıl verilecek? - Resim : 1

TOGG PARA İADESİ NASIL ALINIR?

Togg kura çekilişi sonucunda 20 bin asıl ve 20 bin yedek liste belirlendi. Asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler de (60 bin TL) Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek.

Togg
Togg asil ve yedek hak kazananlar listesi Bakan Varank, TOGG için biraz daha bekleyecek TOGG T10X'in ilk sahipleri belli oldu Togg kura çekilişi saat kaçta, hangi kanalda?