Murat Ağırel'den muhalefete eleştiri: Ortada bir başarı yok başarısızlık var

Haberet YouTube kanalında Anlat Bakalım programına konuk olan Murat Ağırel, muhalefetin seçim sonuçlarına verdiği tepkiyi eleştirdi. Ağırel, "Şu andaki muhalefet partileri seçim sonuçlarını şaşırılacak derecede mutlulukla karşılıyor" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yankıları sürüyor... Muhalefette değişim sesleri yükselirken; sandıktan çıkan sonuçtan muhalefetin tutumuna, siyasal politika değişikliğinden gazetecilerin duruşuna kadar her şey eleştiri konusu oluyor. Gazeteci Yazar Murat Ağırel, Anlat Bakalım programında kendisine yöneltilen 'Köşe yazarlarının muhalif gazeteciler sonuçtan memnun şeklinde eleştirilerini görüyoruz. Sonuçtan memnun musunuz?' şeklindeki soruyu yanıtladı.

"ŞAPKAYI ÖNLERİNE ALMAZLARSA ERDOĞAN 40 YIL DAHA KAZANIR"

Haberet YouTube kanalında hazırlayıp sunduğum 'İlknur Yılmaz ile Anlat Bakalım' programına konuk olan Gazeteci Yazar Murat Ağırel, "Bu başarısızlığın nedenlerini ana temelleriyle değerlendirip, şapkayı önlerine koyup eleştirel yaklaşmazlarsa Tayyip Erdoğan 21 yıl da seçim kazanır, 30 yıl da seçim kazanır, 40 yıl da kazanır" ifadelerini kullandı.

AKLIM ALMIYOR: PARTİ DESTEKLEYİCİLERİ DEĞİL DE HOLİGAN GİBİ DAVRANIYORLAR

Sorularını yanıtlayan Ağırel, "Tabii ki memnun değilim. Bunu da köşemden çok açık şekilde yazdım. Seçim sonuçlarını şu andaki muhalefet partileri şaşırılacak derecede mutlulukla karşılıyor. Yenilgiyi kabul ediyorlar ama çok büyük bir yenilgiyi kabul etmediklerini beyan etti sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Aynı zamanda 6'lı masa denen oluşumu oluşturan diğer partiler ise yaptıkları açıklamalarda aslında başarı etiklerini ima ediyorlar. Oysaki ortada bir başarı yok. Ortada bir başarısızlık var. Ve bu başarısızlığın nedenlerini ana temelleriyle değerlendirip, şapkayı önlerine koyup eleştirel yaklaşmazlarsa Tayyip Erdoğan 21 yıl da seçim kazanır, 30 yıl da seçim kazanır, 40 yıl da kazanır. Çünkü karşısındaki onun yaptığı hataları topluma gösterip doğrusu bu diyebilecek, doğru politikalarla evet bu doğru ama biz bunu geliştireceğiz diyebilecek bir muhalefet yok. Ve ne yazık ki öyle bir duruma geldi ki siyasi partiler, hitap ettiği kitleyi de sanki bir partinin destekleyicileri değil de bir takımın holigan taraftarıymış gibi davranıyorlar ve o kişiler de holigan taraftar gibi o partinin taraftarlığını yapıyorlar. Aklım almıyor..." şeklinde konuştu.

Kaynak: haberet.com

Bolu Belediye Başkanı'na Külliye'den cevap: İhtiyaç sahiplerine dağıtın AK Parti’nin Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ oldu İYİ Parti'de üst düzey istifa! İYİ Parti'de üst düzey istifa: Çalışma yürütme imkanı kalmadı