Afyonkarahisar milletvekili çiftçinin tarlasına galoşla girdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya geçtiğimiz gün kentte don olayından etkilenen üreticinin tarlasını ziyaret etti. Özkaya'nın tarlaya ayağına galoş geçirerek girmesi dikkat çekerken fotoğraf kareleri sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Afyonkarahisar milletvekili çiftçinin tarlasına galoşla girdi
  • AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, memleketinde bazı ilçelerde yaşanan don olayını yerinde inceledi.
  • Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ile patates, bezelye ekimi yapılan tarlalarda çiftçilerin sorunlarını dinleyen AK Partili Özkaya'nın tarlaya ayağına galoş geçirerek girdiği görüldü.

Afyonkarahisar milletvekili çiftçinin tarlasına galoşla girdi - Resim : 1

İL MÜDÜRÜ ÇİZME GİYDİ

  • Özkaya o anları sosyal medya hesabından paylaşırken, yanında bulunan Tarım İl Müdürü Özkan Parlak'ın çizme, çiftçi ve köylülerin ise ayakkabıları ile tarlaya girdiği görüldü.

Afyonkarahisar milletvekili çiftçinin tarlasına galoşla girdi - Resim : 2

"ÇİFTÇİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

  • Özkaya, bu ziyaretini "Rabbim çiftçilerimizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin" ifadeleriyle paylaşırken, "Çiftçilerimizin dün olduğu gibi bugünden sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimizin zirai don nedeniyle yaşadığı ve yaşayacağı sorunların çözümü için gereken girişimleri yapıyoruz" dedi.

Afyonkarahisar milletvekili çiftçinin tarlasına galoşla girdi - Resim : 3

"AYAKKABILARI PAHALI HERHALDE"

  • Vekilin bu kareleri sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar 'Ayakkabıları pahalı herhalde', 'İşte halktan kopuk bir siyasetçi' gibi yorumlarda bulunurken bazı kullanıcılar ise abartılacak bir şey olmadığını ifade etti.

Afyonkarahisar milletvekili çiftçinin tarlasına galoşla girdi - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

İstanbul'da DEM Parti'ye operasyon Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis'e geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan en net 'değişim' mesajı Özgür Özel'den 'vergi' açıklaması: Azdan az çoktan çok...