CHP'li Yılmaz Ateş'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Ne konuştuğunu bilmiyor sudan ucuz laflar ediyor

Değişim ve istifa çağrılarına kulak tıkayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 4-5 Kasım'da yapacağı kurultayı işaret ederek, "Olağanüstü bir yenilenme sürecinin içine gireceğiz, devrim gerçekleştireceğiz" dedi. Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, Kılıçdaroğlu'nu 'sudan ucuz konuştuğunu' belirtip, "Ne konuştuğunu bilmiyor. Yıllarca emek verdiğim partinin genel başkanı bu kadar ucuz konuşamaz." sözleriyle tepki gösterdi.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde aldığı yenilgi sonrasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisi tarafından hedef tahtasına kondu. 'İstifa' ve 'değişim' çağrılarına kulak tıkayan CHP lideri, yerel seçimleri öncesinde 'Koltuğu bırakmıyorum' mesajı verdi. Kılıçdaroğlu'na karşı başlatılan 'değişim' hareketinin öncülerinden olan Özgür Özel, 4-5 Kasım'da yapılacak kurultayda genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

CHP'li Yılmaz Ateş'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Ne konuştuğunu bilmiyor sudan ucuz laflar ediyor - Resim : 1

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'KURULTAYDA DEVRİM' VAADİ

Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı açıklamada, kurultayda devrim gerçekleştireceklerini, bunlardan birinin de yüzde 50 cinsiyet kotası olduğunu söyledi.

CHP lideri, "Olağanüstü güzel değişiklikler olacak. Bir partide demokrasi nasıl işler herkese göstereceğiz. Olağanüstü bir yenilenme sürecinin içine gireceğiz" diye konuştu.

CHP'li Yılmaz Ateş'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Ne konuştuğunu bilmiyor sudan ucuz laflar ediyor - Resim : 2
Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Yılmaz Ateş, Haber Global TV'de Çağlar Cilara'nın konuğu oldu. Ateş, canlı yayınında Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP'li Yılmaz Ateş'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Ne konuştuğunu bilmiyor sudan ucuz laflar ediyor - Resim : 3

"NE KONUŞTUĞUNU BİLMİYOR SUDAN UCUZ LAFLAR EDİYOR"

"Öyle anlaşılıyor ki Kılıçdaroğlu söylediklerinin anlamını bilmiyor" diyen Ateş, "Allah aşkına Kılıçdaroğlu bu kadar mı yoz? Tüzüğün bir maddesini değiştirecek devrim diyor. kardeşim neyi getireceksin sen?" ifadelerini kullandı.

CHP'li Yılmaz Ateş'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Ne konuştuğunu bilmiyor sudan ucuz laflar ediyor - Resim : 4

Kadın kotasına ilişkin hali hazırda zaten yüzde 30 sınırı olduğunu vurgulayan Ateş, "Meclis'te ilçelerde il örgütlerinde kadınlara yüzde 30 kota tanıdı mı da şimdi tanıyacak? İnsana gülerler yahu! Bu kadar sudan ucuz konuşamazsın." dedi.

CHP'li Yılmaz Ateş'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Ne konuştuğunu bilmiyor sudan ucuz laflar ediyor - Resim : 5

Sözlerinin devamında Kılıçdaroğlu'nun 130 tane danışmanı olduğunu vurgulayan Ateş, "Bu adamı hiç mi kimse uyarmaz. Bilmiyorsa birine sorar 80 tane dışarıdan 50 tanesi de Meclis'te danışmanın var. Yıllarca emek verdiğim partinin genel başkanı bu kadar ucuz konuşamaz." tepkisini gösterdi.

Ömer Öcalan'a soruşturma başlatıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul için o isme 'hazırlan' talimatı! Kılıçdaroğlu partisinin Antalya il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi Erdoğan TEKNOFEST'te konuştu! "Gerçek belediyecilikle tanıştıracağız"