Halk TV'den Gökhan Zan'a sansür: CHP'yi eleştirirken mikrofonu çektiler

Genel seçimlerden sonra İYİ Parti'den istifa eden eski futbolcu Gökhan Zan, Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Zan'ın adaylığını açıkladığı basın toplantısında CHP'yi eleştirdiği sırada Halk TV, mikrofonunu kürsüden aldı.

  • Genel seçimlerde İYİ Parti'den Hatay milletvekili adayı olan eski futbolcu Gökhan Zan, seçimlerin kaybedilmesinin ardından İYİ Parti'den istifa etmişti.
  • Hatay'da depremi yaşayan Zan, CHP'nin Lütfü Savaş'ı yeniden aday göstermesine tepki olarak bu kez de Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Halk TV'den Gökhan Zan'a sansür: CHP'yi eleştirirken mikrofonu çektiler - Resim : 1

  • Eski TİP vekili Barış Atay ve TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil ile kameraların karşısına geçen Zan, ilk konuşmasında CHP adayı Lütfü Savaş'ı hedef alarak 'seçimden çekilme çağrısı' yaptı.

Halk TV'den Gökhan Zan'a sansür: CHP'yi eleştirirken mikrofonu çektiler - Resim : 2

  • Tam da bu sırada, muhalefete yakınlığıyla bilinen Halk TV, mikrofonunu kürsüden alarak Zan'a sansür uyguladı.

Halk TV'den Gökhan Zan'a sansür: CHP'yi eleştirirken mikrofonu çektiler - Resim : 3

DEPREM SONRASI HATAY'DA ÖNE ÇIKAN FİGÜRLERDEN OLDU

  • Gökhan Zan, özellikle 6 Şubat depremleri sonrası kentte öne çıkan figürlerden olmuştu.
  • Eski milli futbolcu, 22 Mart 2023'de İYİ Parti'ye katılmış ve genel seçimlerde aday adayı olup seçilememişti. 27 Aralık 2023'te de partiden istifa etmişti.

Halk TV'den Gökhan Zan'a sansür: CHP'yi eleştirirken mikrofonu çektiler - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

CHP'de Lütfü Savaş'ın üstü çizildi Saadet Partisi, İstanbul’un 6 ilçesinde daha adayını açıkladı İYİ Partili ilçe başkanını dövüp tehditle Mansur Yavaş'tan özür dilettiler Gökhan Zan TİP'ten Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu