Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek isimleri tek tek açıkladı! Dikkat çeken Mansur Yavaş detayı

Seçimlerde alınan yenilgi sonrası CHP'de hareketli günler yaşanıyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hariç tüm MYK üyeleri istifa ederken, Kılıçdaroğlu 'Buradayım' mesajı verdi. Fatih Portakal bugün İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı CHP içerisinde başlattığı 'değişim' çağrısına, Mansur Yavaş'ın da destek verdiğini ifade etti.

Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek isimleri tek tek açıkladı! Dikkat çeken Mansur Yavaş detayı

Türkiye tarihi bir seçimi geride bıraktı. Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de ilk kez yapılan ikinci tur oylamasıyla yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir kez daha seçimlerden mağlubiyetle ayrıldı.

Kılıçdaroğlu, parti tabanından gelen tüm 'istifa et' çağrılarına kulağını tıkarken, "Buradayım" mesajı vererek koltuğu bırakmayacağını vurguladı.

FOX TV'den ayrılıp Sözcü TV'de CHP yandaşlığı yapan Fatih Portakal bu akşam Sözcü TV ekranlarından Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı CHP içerisinde başlattığı 'değişim' çağrısına, Mansur Yavaş'ın da destek verdiğini ifade etti.

Portakal ayrıca İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'na destek veren isimleri de açıkladı.

Portakal Sözcü TV'de yaptığı açıklamada şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU KOLTUĞA OTURDU KALDI

Kemal Kılıçdaroğlu koltuğu seviyor. Gerçekten bırakmaya da niyeti yok. Oturdu kaldı. O koltukta oturdu kaldı. Bir gün keşke karşı karşıya gelsek de şöyle teke tek bir muhabbet etsek kendisiyle. Sizler de izleseniz. Vicdanen de rahatlasak. Yani evet haklıymış desek. Peki parti içi muhalefet ne yapıyor diye baktığımızda başta bayrağı taşıyan İmamoğlu. Ona destek verenler de var. Her geçen gün bu değişim sesinin yükseleceğini hep birlikte göreceğiz.

YAVAŞ DA İMAMOĞLU İLE BİRLİKTE YÜRÜYECEK

Burada İmamoğlu yola çıktı diğer büyükşehir belediyeleri ne yapacak? Mesela Adana, Mersin'in İmamoğlu'na yakın olduğu söyleniyor. İzmir, rüzgara göre hareket eder diyorlar. Ankara'da Mansur Yavaş'ın İmamoğlu ile birlikte yürüyebileceği söyleniyor. Bana söylenenler. Sadece ben iletiyorum.

İSİMLERİ TEK TEK AÇIKLADI

Eskişehir hocanın Kılıçdaroğlu'ndan yana tavır alacağı söyleniyor. Aydın ve Muğla'nın ortada olduğu söyleniyor Özgür Özel, Ahmet Akın, Muharrem Erkek, Tekin Bingöl ve Ali Mahir'in Kılıçdaroğlu'na destek vereceği, Gökhan Günaydın, Gökhan Zeybek, Engin Altay, Ali Öztunç, Gürsel Erol'un İmamoğlu'ndan yana tutum alacağı söyleniyor. Bir de 'Olağan kurultaya kadar bu iş gitmez' diyorlar 15 Ekim'e kadar. Olağanüstü bir kurultay da olabilir. 1277 delegesi varmış CHP'nin. 177 bunlar doğal delege diyorlar. Genel Başkan, MYK, disiplin kurulu, parti meclisi, milletvekili ve 1100 kişi de normal il ve ilçelerden seçilen delegeler. İkiye bölün bir fazlasını aldıktan sonra olağanüstü kurultaya gidebiliyorsunuz.

Mustafa Şentop'tan Numan Kurtulmuş'a ziyaret Seçim kaybedilince genel başkanlık anketleri başladı Buket Aydın'dan troll hesaplara suç duyurusu CHP'li Altay: Çekilmek lazım