Özgür Özel'den CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Gözümü kırpmam yaparım

Özgür Özel'den CHP'nni 2028 Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili oldukça dikkat çeken bir açıklama geldi. CHP Genel Başkanı Özel, Ekrem İmamoğulu'nun 31 Mart'taki yerel seçimleri kazanması durumunda 4'te 4 yapacağını belirtti. Olası Cumhurbaşkanlığı adaylığı için de oldukça kesin konuştu. Özel, "Ekrem Bey ile bu rejimi değiştirmek gerek. Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması için üzerime düşen her şeyi fazlasıyla yaparım. Bunu yapmakta gözümü kırpmam" dedi.

Özgür Özel'den CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Gözümü kırpmam yaparım
  • Türkiye 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere adım adım giderken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den oldukça dikkat çeken açıklamalar geldi.
  • Konuk olduğu Halk TV yayınında basın mensuplarının sorularını cevaplayan CHP lideri Özel, yerel seçimler ile ilgili açıklamalar bulunurken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan övgüyle bahsetti.
  • Özel'in 'cumhurbaşkanı adaylığı' çıkışı da ilgi çekti.

Özgür Özel'den CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Gözümü kırpmam yaparım - Resim : 2

"ANKARA'DA RAHAT DEĞİL ÖNDEYİZ"

  • İmamoğlu'nun seçim performansından övgüyle bahseden Özel, "İstanbul'da, 'Seçim bitti' diyemeyiz, Ankara kadar rahat değil, öndeyiz. Sahada Ekrem İmamoğlu'nun performansı her geçen gün farkı biraz daha açıyor. Herkesin bir adım gerideymiş gibi çalışıyor olması lazım" dedi.

Özgür Özel'den CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Gözümü kırpmam yaparım - Resim : 4

EKREM İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI MI OLACAK?

  • Özel, İmamoğlu'nun 31 Mart'taki seçimleri kazanması halinde 4'te 4 yapacağını belirtirken, 2028 cumhurbaşkanı adaylığını işaret etti.

Özgür Özel'den CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Gözümü kırpmam yaparım - Resim : 6

"BİR DAHA KAZANIRSA 4'TE 4 YAPMIŞ OLACAK"

CHP lideri Özel şöyle konuştu;

Ekrem İmamoğlu seçimi bir daha kazanırsa 4'te 4 yapmış olacak. Üçüncü başarısından sonra Ekrem İmamoğlu, anketlerde Erdoğan'ı çok rahat yenen bir görüntüdeydi.

Özgür Özel'den CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Gözümü kırpmam yaparım - Resim : 7

"CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMASI İÇİN ÜZERİME DÜŞEN HER ŞEYİ FAZLASIYLA YAPARIM"

Ben öyle bir görüntüyü görürsem Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması için üzerime düşen her şeyi fazlasıyla yaparım.

Ekrem Bey o başarıda değilse, bir başkası o başarıyı gösteriyorsa Ekrem Bey bana, 'Sayın Genel Başkanım macera aramayalım bu arkadaşı aday yapalım, hepimiz de arkasına geçelim' der.

Özgür Özel'den CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Gözümü kırpmam yaparım - Resim : 8

"KAN KUSUP KIZILCIK ŞERBETİ İÇTİĞİMİZİ BİLİRİZ"

Birbirimizin en zor günlerde nasıl partiyi, ülkeyi düşündüğünü; zaman zaman kan kusup kızılcık şerbeti içtiğimizi biliriz.

Özgür Özel'den CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Gözümü kırpmam yaparım - Resim : 9

"EKREM BEYLE BU REJİMİ DEĞİŞTİRMEK GEREK! GÖZÜMÜ KIRPMAM"

Eğer Ekrem Bey anketlerde geçen sefer olduğu gibi önde olursa o adaylığı parlatıp Ekrem Beyle bu rejimi değiştirmek gerek. Bunu yapmakta gözümü kırpmam.

Ersan Şen, sert kayaya çarptı Davut Güloğlu vatandaşla tartıştı İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu devirmek için milyarlar harcadı YSK aday listelerini duyurdu