Sezgin Tanrıkulu sorusunda Kılıçdaroğlu: TSK göz bebeğimizdir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun yaptığı TSK iftirası ile ilgili gelen soruya, "Açıklamayı parti sözcümüz yaptı. TSK göz bebeğimizdir" dedi.

Sezgin Tanrıkulu sorusunda Kılıçdaroğlu: TSK göz bebeğimizdir

Geçtiğimiz günlerde CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, bir skandala imza atmıştı. Tanrıkulu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 15 köylüyü helikopterden attığı, köyleri yaktığı ve bombaladığı iftirasını attı.

Sezgin Tanrıkulu sorusunda Kılıçdaroğlu: TSK göz bebeğimizdir - Resim : 1

"TSK GÖZ BEBEĞİMİZDİR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 100.Yıl Hatıra Ormanı açılışına katıldı. Çıkışta, Tanrıkulu'nun bu ifadeleri Kılıçdaroğlu'na soruldu. Olaya kısa yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Konuyla ilgili açıklamayı parti sözcümüz yaptı. TSK bizim göz bebeğimizdir."

Sezgin Tanrıkulu sorusunda Kılıçdaroğlu: TSK göz bebeğimizdir - Resim : 3

PARTİ SÖZCÜSÜ NE DEMİŞTİ?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Sezgin Tanrıkulu'nun TSK ile ilgili sözlerinin kabul edilemeyeceğini ve konunun parti organlarında görüşüleceğini belirtmişti.

CHP Diyarbakır Kemal Kılıçdaroğlu
"Takip edilen bir Türkiye olacağız" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB açıklaması: Oyalasalar da oyalamasalar da Türkiye Türkiye'dir Erdoğan'dan Hindistan'da tahıl koridoru mesajı Yerel seçimlerden önce bomba CHP kulisi! 4 büyükşehrin adayı belli, 2'sinde değişim! İşte o isimler