Yeni kabine ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Yeni kabine merakla bekleniyor. Yeni kurulacak kabinenin açıklanması beklenirken mevcut bakanların yer aldığı kabine ise Erdoğan başkanlığında son kez dün toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı netleşti. Peki, yeni kabine ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Yeni kabine ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Seçim sonuçlarının belli olması sonrasında gözler yeni kabineye çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak yeni kabinede kimler olacak ise ayrı bir merak konusu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni sonrasında yeni kabinenin açıklanması bekleniyor. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi ne zaman, saat kaçta açıklayacak?

YENİ KABİNE NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi saat 14.00’te önce Meclis’te yemin edecek. Daha sonra saat 15.00’te Anıtkabir’i ziyaret edecek ve ardından atlı birliklerle Anıtkabir’den Beştepe’ye gidecek.

Saat 17.00’de Beştepe’de tebrikleri kabul edecek olan Erdoğan, akşam Çankaya Köşkü’nde devlet başkanlarının da katıldığı yemekli bir program düzenleyecek.

YENİ KABİNE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cumartesi saat 22.00 sularında da yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

Ali Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli? Ekonomi Mehmet Şimşek'e emanet Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Kabine'yi cumartesi açıklayacak! Mehmet Şimşek, Sinan Oğan... Yeni milletvekilleri Meclis'te yemin etti