Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a salvolar! "Seni kim şampiyon yapmayacak?"

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, ligden çekilme dahil birçok konunun görüşüleceği 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul'a gitmeyeceğini açıklarken, Ali Koç ile ilgili flaş ifadeler kullandı.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a salvolar! "Seni kim şampiyon yapmayacak?"

Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olayların ardından Fenerbahçe camiası ligden çekilme konusunu tartışmaya başladı. Başkan Ali Koç, 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul yapılacağı açıklarken camianın tüm paydaşlarını davet etti.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a salvolar! "Seni kim şampiyon yapmayacak?" - Resim : 1

Kongrede ligden çekilmenin de içinde olduğu aksiyon planları konuşulacak. Eski başkan ve yöneticilerin de katılması beklenirken gözler Aziz Yıldırım'ın üzerindeydi. Yıldırım kararını duyururken Ali Koç için olay açıklamalar yaptı.

Ligden çekilmek yerine mücadele ederek şampiyon olunması gerektiğini belirten Yıldızım, Ali Koç'un, "Ben varken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözlerine de sert çıktı. Eski başkan, "Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz." dedi.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a salvolar! "Seni kim şampiyon yapmayacak?" - Resim : 2

İşte Aziz Yıldırım'ın o açıklamaları...

Ben hiçbir toplantıya şunlara bunlara gitmeyeceğim. Yarın Ankara'ya gideceğim, işlerim var. Eski yöneticileri yemeğe çağırdılar. Beni çağırırken Şekip Mosturoğlu'na ben dahil 8 arkadaşın ismini veriyorlar. 'Sen çağır' diyorlar. O yüzden ben dahil hiçbirimiz gitmiyoruz.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a salvolar! "Seni kim şampiyon yapmayacak?" - Resim : 3

"SENİ KİM ŞAMPİYON YAPMAYACAK?

2 Nisan aynı şekilde... Toplantının amacı nedir, ne değildir, belli değil. Sonuç ne çıkacak, belli değil. Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz adını koyduk. FETÖ dedik. Bütün camia hep beraber FETÖ'ye karşı mücadele ettik.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a salvolar! "Seni kim şampiyon yapmayacak?" - Resim : 4

Camianın yanında Galatasaray, Beşiktaş, Eskişehirspor, Bursaspor ile beraber Bağdat Caddesi'nde yürüdüğümüzde, Anıtkabir'e gittiğimizde hepsinin boyunlarında atkılar vardı. Toplumsal olarak tepki koymamız lazım. Bunun belirlenmesi ve hep beraber şikayet etmemiz lazım. Düşman belli değil. 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek o zaman bunu herkes bize karşı yapıyor gibi olur ki bu hata olur, yanlış olur.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a salvolar! "Seni kim şampiyon yapmayacak?" - Resim : 5

Trabzon'da yaşanan olaylar her zaman olur. Sosyolojik olarak incelenmeli. Şehrin en önemli konusu futbol. Devlet bu konuya ayrı önem vermeli. İnsanlara iş vermeli. Tek eğlenceleri futbol olmaya devam ederse bu olaylar bitmez. Bugün bize yarın başka takımlara da olur.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a salvolar! "Seni kim şampiyon yapmayacak?" - Resim : 6

"BAZI ŞEYLER YERİNDEN OYNAR"

Ligden çektim demekle olmaz. Türkiye'de bazı şeyler yerinden oynar. Onu karşılayabilecek miyiz? Göğüsleyebilecek miyiz? Bunların tartışılması lazım. Ondan sonra karar verilmeli. Yoksa öyle heyecana geldik, biz bunu yaparız, olmaz. Bu sonra Türkiye'de başka konulara gebe olur ki, bizim hepimizi rahatsız eder.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a salvolar! "Seni kim şampiyon yapmayacak?" - Resim : 7

"GALATASARAY'I YENİP..."

Bu formu devam ettirirlerse Galatasaray'ı, Galatasaray'ın stadında yener, şampiyon oluruz. Bunu herkes bilsin.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a salvolar! "Seni kim şampiyon yapmayacak?" - Resim : 8

Galatasaray Fenerbahçe
Tarihi genel kurula katılmayacak Galatasaray, bir gazeteci hakkında daha işlem başlattı Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi Halkbank şampiyon oldu