Fenerbahçe 15 günde büyük yıkım yaşadı! 2 kupa kaçtı, Süper Lig ise...

Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile berabere kalan Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü ve şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Son 15 günde Süper Kupa ve Konferans Ligi'ne veda eden sarı-lacivertliler, lige de havlu atmanın eşiğine geldi.

Fenerbahçe 15 günde büyük yıkım yaşadı! 2 kupa kaçtı, Süper Lig ise...

Fenerbahçe sezonun son düzlüğüne girilen bu dönemde üst üste şok yaşadı. 3 kulvarda şampiyonluk hedefi olan Kanarya, 15 günde bu kupaların ikisine veda ederken, ligde de büyük yara aldı.

Fenerbahçe 15 günde büyük yıkım yaşadı! 2 kupa kaçtı, Süper Lig ise... - Resim : 1

Konferans Ligi'nde Olympiakos ile oynanacak maç öncesi Süper Kupa finalinin ertelenmesini isteyen Fenerbahçe, TFF'den gelen olumsuz haber sonrası maça U19 ile çıktı.

Fenerbahçe 15 günde büyük yıkım yaşadı! 2 kupa kaçtı, Süper Lig ise... - Resim : 2

Galatasaray karşısına U19 ile çıkan ve 1-0 geri düştükten sonra sahadan çekilen Fenerbahçe, Süper Kupa'yı ezeli rakibine kaybetmiş oldu.

Fenerbahçe 15 günde büyük yıkım yaşadı! 2 kupa kaçtı, Süper Lig ise... - Resim : 3

Süper Kupa finalinin tartışmaları devam ederken Konferans Ligi çeyrek finalinde boy gösteren sarı-lacivertliler, Yunan ekibine penaltı atışlarında yenilerek Avrupa defterini de kapattı.

Fenerbahçe 15 günde büyük yıkım yaşadı! 2 kupa kaçtı, Süper Lig ise... - Resim : 4

Tek hedef olarak elinde sadece Süper Lig şampiyonluğu kalan Fenerbahçe, dün akşam Sivasspor deplasmanında beklemediği bir skorla karşılaştı.

Fenerbahçe 15 günde büyük yıkım yaşadı! 2 kupa kaçtı, Süper Lig ise... - Resim : 5

Sivas'ta 2-2 sona eren mücadelenin ardından liderin 4 puan gerisine düşen ve şampiyonluk yolunda çok büyük darbe alan Kanarya, Süper Lig'de mutlu sona ulaşabilmek için Galatasaray'ın en az 2 maçta puan kaybetmesini bekleyecek.

Fenerbahçe 15 günde büyük yıkım yaşadı! 2 kupa kaçtı, Süper Lig ise... - Resim : 6

Kaynak: haberet.com

Fenerbahçe
Sivas'ın kazandığı penaltı için kim ne dedi? F.Bahçe maçı sonrası... İsmail Kartal'dan beraberlik sonrası ilk açıklama Fenerbahçe deplasmanda kazanamadı TFF'de erken seçim olacak mı? Özbek açıkladı