İsmail Kartal'dan, Fenerbahçe-Sivasspor beraberliği sonrası ilk açıklama: Puan farkı açılmadı

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Sivasspor'la berabere kalmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Kartal açıklamasında, "5 maçın 5'ini de kazanmaya yönelik oynayacağız. Puan farkıyla ilgili bir şey konuşmuyoruz. 5 maçın 5'ini de kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

İsmail Kartal'dan, Fenerbahçe-Sivasspor beraberliği sonrası ilk açıklama: Puan farkı açılmadı

Trendyol Süper Lig'de Sivasspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal mücadeleyi değerlendirdi.

İsmail Kartal'dan, Fenerbahçe-Sivasspor beraberliği sonrası ilk açıklama: Puan farkı açılmadı - Resim : 1

"İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK"

Karşılaşmanın ardından İsmail Kartal, "Sonuçta buraya 3 puan almak için geldik. Rakibimizin de son haftalarda bir çıkışı olduğunu ve iyi savunma yaptığını biliyorduk. Kapanan savunmaya karşı zorlandık ama 2 gol atmayı başardık. İstediğimiz sonucu alamadık ama oyuncularıma güveniyorum." açıklamasında bulundu.

İsmail Kartal'dan, Fenerbahçe-Sivasspor beraberliği sonrası ilk açıklama: Puan farkı açılmadı - Resim : 2

"PUAN FARKIYLA İLGİLİ BİR ŞEY KONUŞMUYORUZ"

Sivasspor'un penaltı pozisyonu ve şampiyonluk yarışına ilişkin Kartal, "Pozisyonu baştan sona incelediğimizde şampiyonluğa oynayan bir takım için çok ağır bir karar olduğunu düşünüyorum. Biz pes etmedik, sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. 5 maçın 5'ini de kazanmaya yönelik oynayacağız. Herhangi bir puan farkının açıldığını düşünmüyoruz. 5 maçın 5'ini kazanıp şampiyon olmayı hedefliyoruz" dedi.

Fenerbahçe deplasmanda kazanamadı TFF'de erken seçim olacak mı? Özbek açıkladı Barcelona'da VAR isyanı! El Clasico tekrar edilecek mi? Çalımbay'dan Aybaba'ya "çürümüş takım" cevabı