Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe’nin seçimli olağan genel kurul toplantısında yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç, seçimi kazanmasının ardından açıklamalarda bulundu. Koç, "Riva'da bu akşam sonuçlardan memnun olmayan biri vardır." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu
  • Fenerbahçe’nin seçimli olağan genel kurul toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapıldı.
  • İki gün süren genel kurulda Aziz Yıldırım ve Ali Koç, başkanlık için yarıştı. Resmi olmayan sonuçlara göre seçimi Ali Koç kazandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu - Resim : 2

  • Koç seçimin ardından konuşma gerçekleştirdi. Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu - Resim : 3

"BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ KONGREDE GÖSTERDİK"

  • "Güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldiği zaman coşkulu, yeri geldiği zaman gergin bir kongreyi daha tamamladık. 28 bin kongre üyemiz oy kullandı. Bu Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir rekordur. Türkiye'de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Fenerbahçe büyüklüğünü kongrede de gösterdik.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu - Resim : 4

"AZİZ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

  • Kongrede yarıştığım sayın Aziz Yıldırım ve ekibine, siz değerli kongre üyelerimize şahsım, yönetim kurulum ve tüm camiamız adına teşekkür ediyoruz. Bugünden itibaren Fenerbahçe çağı başlıyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu - Resim : 5

"KİMSE FENERBAHÇE'DEN BÜYÜK DEĞİLDİR"

  • Başarılara doyacağımız, dünyada Fenerbahçeli olmayan taraftarların da Fenerbahçe'yi izleyeceği, hayran sayımızın artacağı, marka değerimizin gelişeceği, ulusal ve uluslararası başarı elde edeceğimiz dönem inşallah başlamaktadır. Fenerbahçe adını duyunca rakiplerimiz irkilecek. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir. Bütün dünyaya Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterme zamanıdır. Herkes bu çorbada tuzu olsun. Dostluk dizelerini artık sıkı sıkıya kenetleneceğiz. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu - Resim : 6

"1 ADIM ATANA 10 ADIM ATARIZ"

  • Kırgınlıklar bitsin! Düşünmeden, hesap kitap yapmadan 1 adım atana, 10 adım atacağımızdan şüpheniz olmasın.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu - Resim : 7

"RİVA SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLDİR"

  • Sizden ricam artık Fenerbahçe'nin Başkanı'nı, hocasını sosyal medyada bir çerez haline getirmeyelim. Bize belden aşağı vuranlara karşı yıkmak istediğimiz sisteme karşı enerjimizi kullanalım. Eminim Riva taraflarında bu sonuçlardan memnun olmayan biri vardır.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu - Resim : 8

Ali Koç'u tebrik etti Eski Galatasaraylı, Harvard mezunu Kayseri'de Ali Çamlı güven tazeledi F.Bahçe şampiyonluk Efes seriye tutunmak istiyor