Galatasaray'a büyük piyango! Mertens'e 11 milyon euro'luk teklif

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a piyango gibi bir teklif geldi. Sarı-kırmızılı takımın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan Dries Mertens'e Suudi Arabistan'dan 11 milyon euro'luk teklif geldi.

Galatasaray'a büyük piyango! Mertens'e 11 milyon euro'luk teklif

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcayan Galatasaray'a bir yandan da yıldız oyuncuları için teklifler geliyor.

Zaniolo, Torreira, Nelsson, Boey başta olmak üzere Avrupa'nın dev takımlarının radarında olan isimlere bu kez bir başkası eklendi.

Galatasaray'a büyük piyango! Mertens'e 11 milyon euro'luk teklif - Resim : 1

Transfer dönemine damga vuran Suudi Arabistan ekipleri Galatasaray'a da ciddi tekliflerle geliyor.

11 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Hürriyet'in haberine göre, Suudi Arabistan'dan iki kulüp Dries Mertens'i istiyor. Galatasaray'a gelen en yüksek bonservis teklifi 11 milyon euro.

Erden Timur ve Okan Buruk, Belçikalı yıldız ile görüşüp ardından pazarlık masasına oturacak. Arap kulüplerinden 36 yaşındaki Mertens'e 2 yıllık sözleşme teklifleri var.

Galatasaray'a büyük piyango! Mertens'e 11 milyon euro'luk teklif - Resim : 2

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla toplam 33 resmi maça çıkan Dries Mertens, bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı.

Toplam 2256 dakika süre alan tecrübeli yıldız, 7 gol ve 4 asistle skora etki etti.

Galatasaray
Juve kadro dışı bıraktı F.Bahçe teklif yaptı Wimbledon tek kadınlarda finalin adı kondu Zaniola'ya Fenerbahçe teklif yaptı mı? İtalyan yıldız açıkladı Fred kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?