Galatasaraylı Morutan'a 3 talip var! Konyaspor ve 2 İtalyan ekibi...

Galatasaray'ın bu sezon da kiralamayı düşündüğü Morutan'a 3 talip çıktı. Rumen oyuncunun menajeri Becali, Süper Lig ekibi Konyaspor'un yanı sıra İtalyan kulüpleri Palermo ve Sampdoria'nın da genç yıldızı istediğini söyledi.

Galatasaraylı Morutan'a 3 talip var! Konyaspor ve 2 İtalyan ekibi...

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Olimpiu Morutan'ın sarı kırmızılı kulüpteki geleceğiyle ilgili, menajeri Giovanni Becali'den çarpıcı sözler geldi.

MORUTAN YİNE KİRALANACAK

Rumen basınına konuşan Becali, Rumen oyuncunun 2023-2024 sezonunda Galatasaray'da olmayacağını açıkladı. 24 yaşındaki futbolcu, geçen sezon olduğu gibi kiralık olarak gönderilecek.

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİNE GİTMEYECEK

Morutan'ın adı, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi olan ve Rumen teknik direktör Adrian Mutu'nun çalıştırdığı Neftçi Bakü ile anılıyordu. Bu söylentileri yalanlayan menajer Becali, "Morutan'ın Neftçi Bakü'ye gitme ihtimali yok" dedi.

KONYASPOR, PALERMO YA DA SAMPDORIA

Rumen menajer, Olimpiu Morutan gelecek sezon bir Türk veya İtalyan takımına kiralanacağını belirterek, ihtimaller arasında Konyaspor, Palermo ve Sampdoria'nın olduğunu söyledi.

36 MAÇTA 6 GOL, 8 ASİST

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Morutan, geri kalan sezonu İtalya Serie B takımı Pisa'da geçirmiş ve 36 maçta 6 gol, 8 asistlik skor katkısı yapmıştı.

Galatasaray Konyaspor
Melisa Ercan Avustralya'da şampiyon oldu Fenerbahçe'den Jorginho atağı! Yeni teklif yapıldı Temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oluyor Yunus Akgün'e 3 teklif var