Icardi'nin gözü Alex de Souza'nın rekorunda! Kalan maçlarda...

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi gösterdiği performansla yine sezona damga vuran isimlerden biri oldu. Sezonun geride kalan diliminde tüm kulvarlarda 26 gol 11 asistlik katkı sağlayan Arjantinli, kendi rekorunu kırarken Alex de Souza'nın da ensesine yapıştı.

Icardi'nin gözü Alex de Souza'nın rekorunda! Kalan maçlarda...

Süper Lig'de son olarak Alanyaspor'u da boş geçmeyen Mauro Icardi kariyer rekoru kırdı. Arjantinli yıldız en fazla skor katkısı yaptığı sezonu yaşıyor.

Icardi'nin gözü Alex de Souza'nın rekorunda! Kalan maçlarda... - Resim : 1

Mauro Icardi, üst üste oynadığı son 4 maçta, 5 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 31 yaşındaki santrfor bu sezon ligdeki 28. maçında ise 19. golünü attı. Arjantinli oyuncu tüm kulvarlarda ise gol sayısını 26'ya çıkardı.

Galatasaray forması altında bu sezon golleri kadar asistleriyle de ön plana çıkan Icardi, arkadaşlarına 11 kez gol pası verdi.

Icardi'nin gözü Alex de Souza'nın rekorunda! Kalan maçlarda... - Resim : 2

Alanya maçında fileleri havalandırarak 36 gol katkısı verdiği 2014-2015 senesini geride bırakan Icardi, bu sezon 37 kez skora katkı yapmayı başardı.

Icardi'nin gözü Alex de Souza'nın rekorunda! Kalan maçlarda... - Resim : 3

Icardi ligde kalan maçlarda 8 gol katkısı daha vermesi durumunda Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'yı geride bırakacak.

Icardi'nin gözü Alex de Souza'nın rekorunda! Kalan maçlarda... - Resim : 4

Arjantinli golcü, 8 kez daha gol katkısı vermesi durumunda 2010-2011 sezonunda Alex de Souza'ya ait 44 gol katkısı rekorunu kıracak.

Icardi'nin gözü Alex de Souza'nın rekorunda! Kalan maçlarda... - Resim : 5

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Palmer şov yaptı Chelsea kazandı Galatasaray deplasmanda kazandı Mijatovic galibiyet için planlarını açıkladı