İTALYA KUPASI CANLI İZLE: Atalanta Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Atalanta Juventus maçı ile İtalya Kupası sahibi buluyor. Son dört yılda ikinci kez Coppa Italia finalinde mücadele eden Atalanta BC ve Juventus, Çarşamba günü Stadio Olimpico'da karşı karşıya gelecek. Peki, Atalanta Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın ve muhtemel ilk 11'ler...

İTALYA KUPASI CANLI İZLE: Atalanta Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Atalanta ile Juventus, İtalya Kupası 2023-24 finalinde Roma'daki Stadio Olimpico'da karşılaşacak. Juventus sezonu kupa ile kapatmak istiyor. Atalanta ise Avrupa Ligi kupası ile İtalya Kupası finali ile sezonu kapatmak niyetinde. Sporseverler, Atalanta Juventus kupa maçı hangi kanalda, şifresiz mi merak ediyor. Peki, Atalanta Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ATALANTA JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Atalanta ile Juventus, bu akşam (15 Mayıs 2024) İtalya Kupası'nda karşılaşacak. Roma Olimpiyat Stadında oynanacak karşılaşmanın TSİ başlama saati 22.00. Atalanta Juventus maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

TRT SPOR CANLI YAYIN: Atalanta Juventus maçı canlı izle (22.00)

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

ATALANTA

Atalanta'nın Fiorentina'ya karşı kazandığı yarı final ikinci ayak zaferinde yıldızlaşmasına rağmen, formda forvet oyuncusu Gianluca Scamacca da cezalı olduğu için kendi şehrindeki finali kaçırmak zorunda kaldı.

Kısa süre önce Milan'dan kiralık transferinin kalıcı hale getirileceğini doğrulayan Charles De Ketelaere, Pazar günü sezonun 12. ve 13. gollerini attı ve Scamacca'nın yerine öne kaydırılabilir; Ademola Lookman veya Aleksei Miranchuk daha sonra destekleyici bir rol üstlenebilir.

Emil Holm ve kulüp kaptanı Rafael Toloi hala sahalardan uzak kalırken, Nerazzurri de Avrupa Ligi yarı finalinde eski kulübü Marsilya'ya karşı uyluğundan sakatlanan Sead Kolasinac'tan yoksun olacak.

JUVENTUS

Juventus'un Brezilyalı ikilisi Danilo ve Alex Sandro Pazartesi günü antrenmana döndükten sonra hazır durumda; Timothy Weah bir maçlık men cezasından döndü ve Federico Chiesa Salernitana karşısında yedek kalmasına neden olan hastalığından kurtuldu.

Milli futbolcumuz Kenan Yıldız da omuz problemini aşmayı umuyor ancak Mattia De Sciglio sakatlığı nedeniyle yok ve orta sahanın değişmez ismi Manuel Locatelli cezalı.

Juventus'un kupa kalecisi Mattia Perin olduğu için ilk tercihi Wojciech Szczesny finalde kenara çekilecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

ATALANTA: Carnesecchi; de Roon, Hien, Djimsiti; Zappacosta, Pasalic, Ederson, Ruggeri; Koopmeiners, De Ketelaere; Scamacca

JUVENTUS: Szczęsny; Gatti, Bremer, Rugani; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Chiesa

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a flaş teklif! "7'den 70'e herkesi stadyuma bekliyoruz" Dallas Wings Sevgi Uzun'la devam dedi Nuggets ve Knicks serileri 3-2'ye taşıdı