Mario Balotelli'nden 'one minute' paylaşımı! Filistin'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosuyla destek oldu

İsrail'in Filistin'e karşı saldırılarına tepki gösteren isimlerden biri de Mario Balotelli oldu. Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Balotelli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'One Minute' videosunu paylaşarak İsrail'e tepki, Filistin'e ise desteğini gösterdi.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen Balotelli, İsrail'in Gazze'de sivillere saldırmasına sessiz kalmadı.

Balotelli, Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "one minute" çıkışını paylaştı.

Mario Balotelli'nden 'one minute' paylaşımı! Filistin'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosuyla destek oldu - Resim : 1

İtalyan golcü bu paylaşımıyla Filistin'e destek olduğunu milyonlarca takipçisine duyurdu.

NE OLMUŞTU?

29 Ocak 2009 tarihinde İsviçre'nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'na Başbakan olarak katılan Erdoğan, forumun moderatörü David Ignatius ve Simon Peres'e tepki göstermişti.

Erdoğan, "Gazze: Ortadoğu'da Barış" konulu oturumda dönemin İsrail Cumhurbaşkanı Simon Peres'in sözlerinin ardından konuşma sürelerinin adil ayarlamadığı gerekçesiyle moderatör David Ignatius'a, 'One Minute' diyerek tepki göstermişti.

Mario Balotelli'nden 'one minute' paylaşımı! Filistin'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosuyla destek oldu - Resim : 2

Oturumda Peres'e hitap eden Erdoğan, "Peres, sesin çok yüksek çıkıyor. Biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Öldürmeye gelince, siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüzü, çok iyi biliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan moderatörün tutumuna tepki göstermiş, İsrail'in Filistin'e karşı zulümde bulunduğunu ifade etmiş ve paneli terk etmiştir.

"Beşiktaş Süper Lig'de sezonu kapattı" Manchester City Brighton'ı 2 golle devirdi Gaziantep FK bu sezon 3. galibiyetini aldı Kayseri'ye iç sahada yan bakılmıyor