MİLLİ MAÇ NE ZAMAN, BU AKŞAM MI? Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 elemeleri son maçında Galler ile karşılaşacak. Deplasmanda oynanacak maç öncesinde Türkiye 16 puanla lider, Galler 11 puanla 3. sırada yer alıyor. Peki, Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galler Türkiye maçı canlı yayın kanal yayın bağlantısı...

MİLLİ MAÇ NE ZAMAN, BU AKŞAM MI? Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye A Milli Takımı, UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu 8. ve son maçında deplasmanda Galler ile karşılaşacak. Kuralara lider olarak gitmek isteyen millilerimiz, Galler deplasmanında beraberlikle dönmesi yetiyor. Peki, Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GALLER TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda 21 Kasım Salı günü deplasmanda Galler ile yapacağı maçı, Sloven hakem Matej Jug yönetecek. Galler Türkiye maçı TRT 1'den naklen yayınlanacak.

EMRE AKBABA KADRODAN ÇIKARILDI!

Galler Türkiye maçı öncesinde Emre Akbaba sakatlığından dolayı kadrodan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Emre'nin dün akşam Almanya ile oynanan özel maçta geçirdiği diz sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

HEDEF GRUBU LİDER BİTİRMEK

EURO 2024'e katılma hakkını son maçlar öncesinde elde eden A Milli Futbol Takımı, Galler deplasmanında kaybetmemesi halinde grup lideri olarak Almanya'nın ev sahipliği yapacağı turnuvaya katılacak.

Son maçlar öncesinde Türkiye 16 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, sahasında Ermenistan'ı konuk edecek Hırvatistan ise 13 puanla ikinci sırada bulunuyor. Galler ise 11 puan ile 3. sıraya sahip.

Ay-yıldızlı ekibe ikili averajda üstünlüğü bulunan Hırvatistan'ın grup liderliği için şansı sürüyor. Milli Takım, Galler'den alacağı puan ya da puanlarla, Hırvatistan-Ermenistan maçının sonucuna bakılmaksınız grubu lider olarak tamamlamayı garantileyecek.

Grup ikinciliği için ise Hırvatistan ve Galler'in son maçlar öncesinde çekişmesi devam ediyor.

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a cevap! Beşiktaş hazırlık maçında Sakaryaspor'u yendi Emre Akbaba kadrodan çıkarıldı Emre Akbaba sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarıldı!