Süper Lige yükselen kim olacak Pendikspor mu, Bodrumspor mu?

Pendikspor-Bodrumspor maçı ile Süper Lige yükselen son takım bugün belli olacak. Süper Lig, Samsunspor ve Rizespor yükselmişti. Süper lige yükselme mücadelesi verecek iki takıma Manisa ev sahipliği yapacak. Peki, Pendikspor Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lige yükselen kim olacak Pendikspor mu, Bodrumspor mu?

Pendikspor mu, Bodrumspor mu? Süper Lige yükselen üçüncü takım kim olacak? Spor Toto 1. Lig'de Samsunspor ve Çaykur Rizespor Süper Lig'e yükselmişti. Yükselecek son ekip, bugün Manisa'nın Akhisar'da oynanacak Pendikspor-Bodrumspor maçının galibi olacak. Peki, Pendikspor-Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

PENDİKSPOR-BODRUMSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde yarın Pendikspor ile Bodrumspor karşı karşıya gelecek. Pendikspor-Bodrumspor maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

KENDİ ARALARINDAKİ MAÇLAR

2020-2021 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan iki ekipten Bodrumspor, iki karşılaşmayı da kazanmıştı. Spor Toto 1. Ligde bu sezon oynanan maçlarda Pendikspor, İstanbul'da 3-0 kazanmıştı. Bodrum'da oynanan karşılaşma ise 2-2 berabere bitti.

İKİ TAKIM GOLCÜLERİ

Pendikspor'da Adrien Regattin 13, Leandro Kappel ise 11 gollük bir performans ortaya koydu. Kadro istikrarını fazla bozmayan Bodrumspor'da Kenan Özer, normal sezonu 14 golle tamamladı.

TEKNİK DİREKTÖRLER TEKRAR PEŞİNDE!

Pendikspor ile Bodrumspor teknik direktörleri, daha önce yönettikleri takımları Süper Lige çıkarmayı başarmıştı. Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü, 2012-2013'te Kayseri Erciyesspor'la Süper Lig'e yükselme sevinci yaşadı. Bodrumspor teknik direktörü İsmet Taşdemir ise 2016-2017'de de MKE Ankaragücü ile aynı başarıyı yakalamıştı. Takımlarını geçen yıl 1. lige çıkaran iki hocadan hangisi Süper Lige yükselmenin sevincini bir kez daha yaşayacak merak ediliyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyon West Ham United oldu Ters köşe yaptı! Beşiktaş ikincilik fırsatını kaçırdı Giresunspor küme düştü!