Bayern Münih Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih ile Arsenal, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında karşı karşıya geliyor. İlk maç 2-2 berabere bitmişti. Yarı finale çıkmak isteyen iki takımın mücadelesi nefes kesecek. Peki, Bayern Münih Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Bayern Münih, Arsenal'i konuk ediyor. 2-2 biten ilk maçın rövanşında iki takım da yarı final bileti almak için mücadele edecek. Maça saatler kala Bayern Münih Arsenal maçı şifresiz kanalda mı, saat kaçta başlayacak merak ediliyor. İşte Bayern Münih Arsenal maçı canlı yayın linki ve muhtemel ilk 11'ler...

BAYERN MUNIH ARSENAL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bayern Münih ile Arsenal, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında bu akşam (17 Nisan Çarşamba) Allianz Arena'da karşılaşacak. Hollandalı hakem Danny Makkelie tarafından yönetilecek maçın başlama saati TSİ 22.00. Maç TV 8,5 kanalından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Bayern Münih'te kritik karşılaşma öncesinde Boey, Coman, Davies, Gnabry, Sarr sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Arsenal'de ise Timber eksik. Ødegaard'ın durumu ise belirsiz.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Bayern: Neuer; Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui; Laimer, Goretzka; Sané, Müller, Musiala; Kane

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Havertz, Jorginho, Rice; Saka, Jesus, Martinelli

Blake Griffin 35 yaşında parkelere veda etti Potada F.Bahçe-Beşiktaş derbisi Konferans Ligi'nde rövanş zamanı! Yarı final... G.Saray-F.Bahçe derbisini kim yönetecek? Çarpıcı iddia