Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

Son dakika... Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Çeyrek finalin en dikkat çeken karşılaşmaları ise Manchester City ile Bayern Münih arasında oynanacak. Çeyrek final ve yarı final kuralarının çekilmesiyle birlikte 10 Haziran'da İstanbul'un ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak final karşılaşmasının rotası da belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

SON DAKİKA... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kurası, İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi. Kura çekiminde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da görev aldı.

Çeyrek finalde ilk maçlar 11-12 Nisan, rövanşlar ise 18-19 Nisan'da oynanacak. Yarı finallerin 9-10 ve 16-17 Mayıs'ta oynanacağı Şampiyonlar Ligi'nde final maçı, 10 Haziran'da İstanbul'un ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak.

EŞLEŞMELER ŞU ŞEKİLDE:

Çeyrek final

Real Madrid (İspanya) - Chelsea (İngiltere)
Benfica (Portekiz) - Inter (İtalya)
Manchester City (İngiltere) - Bayern Münih (Almanya)
Milan (İtalya) - Napoli (İtalya)

Yarı final

Milan (İtalya) - Napoli (İtalya) / Benfica (Portekiz) - Inter (İtalya)
Real Madrid (İspanya) - Chelsea (İngiltere) / Manchester City (İngiltere) - Bayern Münih (Almanya)

Fiorentinalı futbolcuya saldıran 2 taraftar tutuklandı F1'de heyecan Suudi Arabistan'a taşınıyor Denver Nuggets play-off biletini cebine koydu Konyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?