Şehit Polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin Galatasaray formasını giydi

İzmir'de 5 Ocak 2017'de adliyeye saldırmaya çalışan teröristleri canı pahasına engelleyen ve olay yerinde şehit düşen polis memuru Fethi Sekin, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Şehit Polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Galatasaray forması giyerek babasının hayalini gerçekleştirdi.

Şehit Polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin Galatasaray formasını giydi

İzmir'de 5 Ocak 2017'de adliyeye yapılan terör saldırısını önleyen ve olay yerinde şehit olan kahraman polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, babasının hayalini gerçeği çevirdi.

Şehit Polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin Galatasaray formasını giydi - Resim : 1

Şehit düşen babasının kendisini Galatasaray'da görmek istediğini ifade eden Burak Tolunay Sekin, "Babam benimle gurur duyardı, beni Galatasaray'da görmek isterdi" ifadelerini kullanmıştı.

Şehit Polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin Galatasaray formasını giydi - Resim : 2

Altay altyapısından 14 Şubat'ta sarı-kırmızılı takıma transfer olan Sekin, Galatasaray formasını giyerek babasını gururlandırdı.

Şehit Polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin Galatasaray formasını giydi - Resim : 3

Genç santrfor geçtiğimiz yıllarda U14 ve U16 Milli Takımı'na da davet edilmişti. Sekin'in bundan sonraki hedefi ise profesyonel olarak Galatasaray formasını terletmek olacak.

 

 

Galatasaray
Club Brugge Fiorentina Konferans Ligi yarı final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Paris kotası için 9 milli güreşçi minderde Aziz Yıldırım'dan bir adaylık açıklaması daha! Real Madrid Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?