TFF'den Hatayspor'a haciz şoku

Kümede kalma mücadelesi veren Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'a bir kötü haber daha geldi. 6 Şubat depremleri sonrasında zor günler yaşayan ve TFF'nin Riva Tesisleri'nde kamp yapan Hatayspor'a, şu ana dek konaklama ücretini ödemediği için haciz gönderildi.

TFF'den Hatayspor'a haciz şoku

Ülkemizde büyük yıkımlara neden olan 6 Şubat depremlerinin ardından Hatayspor da zor günler yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor.

TFF'den Hatayspor'a haciz şoku - Resim : 1

Geçen sezon ligden çekilen bu yıl ise mücadelesine kaldığı yerden devam eden Hatayspor, ateş hattından kurtulmanın hesaplarını yaparken kötü haberler de peş peşe geliyor.

TFF HACİZ GÖNDERDİ

Bu yaşanan sıkıntılı sürecin üzerinde bu kez TFF'den haciz kararı çıktı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre TFF, sezonun bir kısmında Riva Tesisleri'nde kamp yapan ve şu ana dek konaklama ücretini ödeyemeyen Atakaş Hatayspor'a haciz gönderdi.

TFF'den Hatayspor'a haciz şoku - Resim : 2

ERCE'DEN KAŞAR EKMEK SÖZLERİ!

Teknik direktör Volkan Demirel'in ayrılığı sonrası tecrübeli kaleci Erce Kardeşler'in içinde bulundukları durumu anlatması büyük yankı uyandırdı.

TFF'den Hatayspor'a haciz şoku - Resim : 3

Beş ay boyunca kulüpte kaşar ekmek yediklerini ifade eden Erce şu ifadeleri kullandı: Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Volkan hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan hoca sayesindedir.

TFF'den Hatayspor'a haciz şoku - Resim : 4

Devler Ligi'nde finalistler belli oluyor Leverkusen 59 yıllık rekor için sahada! "Icardi için beni aradılar" Yunanistan iddiaları doğru mu? Konyaspor Fenerbahçe ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?