UEFA Avrupa ve Konferans Ligleri'nde finallerin adı belli oldu

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Bayer Leverkusen, Roma ile 2-2 berabere kalarak finale yükselirken rakibi, Marsilya'yı 3-0 yenen Atalanta oldu. UEFA Konferans Ligi'nde ise bir önceki gün Club Brugge ile berabere kalarak finale yükselen Fiorentina'nın rakibi, Aston Villa'yı mağlup eden Olympiacos oldu.

UEFA Avrupa ve Konferans Ligleri'nde finallerin adı belli oldu
  • UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçları bu akşam oynandı ve finalistler belli oldu.
  • İlk maçta 1-1 berabere kaldığı Marsilya’yı rövanşta 3-0 mağlup eden İtalyan ekibi Atalanta finale çıktı. Atalanta’ya galibiyeti getiren golleri 30. dakikada Ademola Lookman, 52. dakikada Matteo Ruggeri ve 90+5. dakikada El Bilal Toure attı.

RAKİBİ LEVERKUSEN

  • UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda 2-0 yendiği Roma ile evinde 2-2 berabere kalan Leverkusen bir diğer finalist oldu. 43 ve 66. dakikada Leandro Paredes penaltıdan attığı gollerle Roma’yı 2-0 öne geçirdi.
  • Roma’nın umutları 82. dakikada Gianluca Mancini’nin kendi kalesine attığı golle azalırken, 90+7. dakikada Josip Stanisic son sözü söyledi ve mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Böylece Alman ekibi adını finale yazdırdı.
  • UEFA Avrupa Ligi Finali 23 Mayıs'ta İrlanda'nın başkenti Dublin'de oynanacak.

KONFERANS LİGİ'NDE YARI FİNALLER

  • UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final rövanşında Yunanistan ekibi Olympiacos, İngiliz temsilcisi Aston Villa'yı konuk etti. İlk maçın yıldızı El Kaabi, 10. dakikada fileleri havalandırarak Yunan ekibini 1-0 öne geçirdi.
  • İlk yarı bu skorla sona erdi. 78. dakikada El Kaabi, bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. Bu sonuçla Olympiacos, finale yükseldi.
  • Bir önceki gün Club Brugge ile berabere kalan Fiorentina ile Olympiacos, 29 Mayıs’ta Yunanistan’ın başkenti Atina’da final maçını oynayacak.
Milli tekvandocu, altın madalya kazandı Ali Koç'a ceza Kupada 33 yıl sonra Trabzon-Beşiktaş finali Arda'ya Devler Ligi şoku! Finalde oynamazsa...