Türkiye'nin de dahil olduğu 152 ülkede iOS kullanıcıları artık ChatGPT'yi telefonlarına kurup yapay zeka ile sohbet edebilecek

OpenAl, Twitter üzerinden yaptığı duyuruda ChatGPT'nin iOS telefonlarda uygulama üzerinden 152 ülkede kullanıma açıldığını açıkladı. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu ülkelerde yapay zeka aracını severler habere sevinirken, Android kullananlar bu güzel haberin kendileri için ne zaman geleceğini merakla bekliyor.

Türkiye'nin de dahil olduğu 152 ülkede iOS kullanıcıları artık ChatGPT'yi telefonlarına kurup yapay zeka ile sohbet edebilecek

Günümüzde teknolojininde gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren yapay zeka, adeta kullanıcılarının vazgeçilmezi haline geldi.

En çok rağbet görenen yapay zeka uygulamalarından biri olan OpenAl, ChatGPT uygulamasının artık telefonlarda da kullanılabileceği müjdesini verdi.

Yapay zeka sohbet robotu olan ChatGPT, ilk olarak 18 Mayıs günü ABD'de kullanılabilir hale gelmişti.

ABD'nin ardından 25 Mayıs tarihine kadar 11, sonrasında ise 30 ülkede kullanılabilir hale gelmişti.

ChatGPT telefon uygulama versiyonu en son olarak, Türkiye de dahil olmak üzere 152 ülkede mayıs sonu itibari ile yayaınlandı.

Sadece iOS kullanıcılarına açık olan ChatGPT'nin yakın zamanda Android cihazlarda da yayınlanması bekleniyor.

iOS kullanıcılarında ise iPhone 7 ve daha öncesi nesil olan cihazlarda ne yazık ki yapay zeka sohbet aracı uygulaması kurulamayacak.

Gözde Akpınar GAİN'e veda etti Tüm gezegen antroposen döneminde NASA, UFO varlığını kabul etti! AK Parti'nin resmi TikTok hesabından paylaşılan video gündem oldu