1 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı (Yarın) PTT ve kargolar açık mı?

1 Mayıs İşçi Bayramı (yarın) resmi tatil. 1 Mayıs'ın tatil olması nedeniyle vatandaşlar, işleri nedeniyle PTT, kargoların ve bankaların açık olup olmadığı araştırmaya başladı. Peki, 1 Mayıs'ta kargolar ve bankalar çalışıyor mu, yarım gün mü, tam gün tatil mi?

1 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı (Yarın) PTT ve kargolar açık mı?

1 Mayıs İşçi Bayramı, dünyanın her yerinde etkinlikler, gösteriler ile kutlanacak. Ülkemizde de 1 Mayıs "Emek ve Dayanışma Günü" resmi tatiller arasında yer alıyor. Tatil olmasından dolayı vatandaşlar, 1 Mayıs'ta PTT ile kargolar açık mı, bankalar çalışıyor mu merak ediyor. İşte 1 Mayıs İşçi Bayramı kargoların ve bankaların çalışma saatleri...

1 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı (Yarın) PTT ve kargolar açık mı? - Resim : 1

1 MAYIS'TA PTT VE KARGOLAR AÇIK MI?

1 Mayıs resmi tatil olması nedeniyle PTT hizmet vermeyecek. Özel kurum olan kargolar ise sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ise yarın yani 1 Mayıs'ta kapalı olacaklarını duyurdu.

1 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı (Yarın) PTT ve kargolar açık mı? - Resim : 2

1 MAYIS'TA BANKALAR AÇIK MI?

Bankalar, 1 Mayıs'ın resmi tatil olmasından dolayı yarın kapalı olacaklar.

1 Mayıs'ta eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler çalışıyor mu? Yaz tatiline kaç gün kaldı? Okullar ne zaman kapanıyor? LGS ne zaman 2024? Liselere Geçiş Sistemi sınavı giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Okullar ne zaman kapanıyor? Yaz tatili ne zaman başlıyor?