YAZ TATİLİ TARİHİ 2024: Okullar ne zaman kapanıyor? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

Yaz tatili tarihi öğrencilerin gündeminde olmaya devam ediyor. Haziran ayında başlayacak yaz tatili için geri sayım sürüyor. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi, karnelerin verilmesi ile sona erecek ve yaklaşık üç aylık yaz tatili başlayacak. Peki, okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili ne zaman başlayacak?

YAZ TATİLİ TARİHİ 2024: Okullar ne zaman kapanıyor? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

Okul yaz tatili ne zaman 2024? Öğrenciler ve veliler, yaz tatili tarihi sorgulaması ile okullar ne zaman kapanacak öğrenmeye çalışıyor. Ramazan Bayramı tatili ile aynı tarihlere denk gelen 2. ara tatil sonrasında gözler okulların kapanacağı, yaz tatilinin başlayacağı tarihe çevrildi. Peki, yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? İşte merak edilen tarihler...

YAZ TATİLİ TARİHİ 2024: Okullar ne zaman kapanıyor? Yaz tatili ne zaman başlıyor? - Resim : 1

OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2023-2024 eğitim öğretim takvimine göre okullar, 14 Haziran 2024 Cuma günü karnelerin dağıtılması ile tatile girecek. 

YAZ TATİLİ TARİHİ 2024: Okullar ne zaman kapanıyor? Yaz tatili ne zaman başlıyor? - Resim : 2

YAZ TATİL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

11 Eylül 2023'te başlayan eğitim öğretim dönemi, 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek. Bu tarihte öğrenciler, yaz tatiline girecek. Yeni dönemin 9 Eylül 2024'te başlayacağı düşünülürse öğrenciler, üç aylık tatil yapacak. 

MEB 23 Nisan'da Dilan Polat gösterisine soruşturma başlattı Eski sevgilisiyle anısı olan bankı çaldı, belediyeden yanıt gecikmedi Küflü çikolata tartışması Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifasıyla son buldu Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan Rolex saat açıklaması