Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan Temmuz 2024 asgari ücret ara zammı açıklaması!

Asgari ücret zam son dakika haberleri... Milyonlarca asgari ücretli, temmuz ayında ara zam yapılacak merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan merak edilen bu konuya dair bir açıklama yaptı. Peki, asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan Temmuz 2024 asgari ücret ara zammı açıklaması!

Asgari ücrete zam konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan son dakika açıklama geldi. Asgari ücret, ocak ayında yüzde 49 oranında zam ile 17 bin 2 lira olmuştu. Seyyanen zam iddialarının atıldığı asgari ücret temmuz ara zammı için Bakan Işıkhan son noktayı koydu.

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan Temmuz 2024 asgari ücret ara zammı açıklaması! - Resim : 1

ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM GELECEK Mİ?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan asgari ücrete ilişkin açıklama geldi.

Ekonomik verilerin iyiye gittiğini vurgulayan Bakan Işıkhan, asgari ücrete ek zam olup olmayacağına ilişkin soruyu yanıtladı.

Bakan Işıkhan, “Asgari ücrete ek zam olmayacak.” dedi.

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan Temmuz 2024 asgari ücret ara zammı açıklaması! - Resim : 2

ASGARİ ÜCRET 2024 NE KADAR?

Asgari ücret, bir işçi için aylık brüt 13 bin 414 lira 50 kuruş, vergiler ve kesintiler düştüğünde net 11 bin 402 lira 32 kuruş olarak uygulanıyordu. Ocak ayında yapılan yüzde 49 oranında zam ile 17 bin 2 lira oldu.

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024-MSÜ tercih sonuçları nasıl öğrenilir? Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları başladı! Bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?