Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'nın başlattığı 'Sanat Okulu Projesi'ne destek: Elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Anlı'nın Roman vatandaşlar için başlattığı “Sanat Okulu Projesi”ni desteklediğini açıkladı. Bahçeli," Roman kardeşlerimizin yanındayız, onların lehine olacak şekilde elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız" dedi.

Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'nın başlattığı 'Sanat Okulu Projesi'ne  destek: Elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Müge Anlı'nın başlatmış olduğu projeye destek vereceklerini belirtti.

Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'nın başlattığı 'Sanat Okulu Projesi'ne  destek: Elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız - Resim : 1

"MÜGE ANLI HAKSIZLIĞA UĞRAYANLARIN SESİ OLMAYA DEVAM ETMEKTEDİR"

Anlı'nın Roman vatandaşlar için başlattığı “Sanat Okulu Projesi”ne destek verdiklerini söyleyen Bahçeli mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygusunun canlı olması milli varlığımızın iftihar edilecek hasletlerinden birisidir. Türk kültür ve medeniyetinin ağırlık merkezi insandır. Nitekim inancımıza göre insan yaratılmışların en şereflisidir. Bizim anlayışımıza göre insan insana yar ve yuva olmalıdır. ATV’de dikkat çeken programlara imza atan Sayın Müge Anlı; aynı zamanda sosyal yaraların sarılmasına, haksızlığa uğrayanların sesi olmaya takdir edilecek ölçülerde devam etmekte, destek vermektedir.

Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'nın başlattığı 'Sanat Okulu Projesi'ne  destek: Elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız - Resim : 2

"DEĞERLİ BİR GİRİŞİMDİR, GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM"

Sayın Anlı’nın başlatmış olduğu “Aşevleri Projesi”nin yanı sıra Roman kardeşlerimizi kapsayan “Sanat Okulu Projesi” bizim nazarımızda değerli bir girişimdir. Roman kardeşlerimizin eğitim görecekleri, sanat kabiliyetlerini geliştirecekleri “Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi”ni gönülden destekliyorum.

"CAMİAMIZIN 100’ÜNCÜ YILA ÖZEL 100’ER LİRA KATKI VERMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUM"

Bu vesileyle açılan yardım kampanyasına hem camiamızın hem de vatandaşlarımızın Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde 100’er lira katkı vermelerini içtenlikle temenni ediyorum. Roman kardeşlerimizin yanındayız, onların lehine olacak şekilde elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız. Bu düşüncelerle Sayın Müge Anlı’yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum."

Kaynak: haberet.com

Tevbe suresi Arapça-Türkçe okunuşu, meali, fazileti, tefsiri Osman Arolat kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Yaşlı fırıncıdan yanında çalışan kız çocuğuna taciz Dikkat eksikliği gerekçe gösterilen öğrenci kutlama gösterilerine alınmadı