Green Card sonuçları açıklandı mı? Green Card sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?

Heyecanla beklenen 2024 Green Card başvuruları için sonuç tarihi geldi. Green Card başvuru sonuçları, bugün açıklanacak. Başvuru sonuçları için başvuru sırasında verilen kod kullanılıyor. Başvuru sonuçları sadece DV programı resmi sitesinden yapılıyor. Peki, Green Card sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

Green Card sonuçları açıklandı mı? Green Card sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?

Green Card başvuru yapanlar, sonuçlar açıklandı mı, Green Card çıktı mı merak ediyor ve sorgulama ekranının açılmasını bekliyor. Sonuçlar e-posta veya SMS ile gönderilmeyeceği için internette günün araması Green Card Sonuçları sorgulaması oldu. Peki, Green Card sonuçları açıklandı mı, nasıl, nereden öğrenilir? İşte Green Card başvuru sonuçları sorgulama ekranı...

GREEN CARD SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Green Card sonuçları, bugün yani 4 Mayıs Cumartesi günü açıklanacak. Sonuçları, yalnızca resmi DV Programı web sitesi üzerinden sonuçları kontrol edilebilecek. Sonuçları, Doğu Yaz Saatine göre öğleden sonra açıklanacak. Ülkemiz ile EDT arasında 7 saat farkı var. 

Green Card sonuçları açıklandı mı? Green Card sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? - Resim : 1

GREEN CARD SONUÇLARI NASIL, NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Green Card sonuçları için başvuru sırasında verilen 16 haneli teyit numarası gerekiyor. Başvuru sonuçları sorgulama ekranına başvuru teyit kodu, soyadı, doğum yılı ve kimlik doğrulama kodu girilmesi gerekiyor. 

DV Programı resmi web sitesini ziyaret edin: https://dvprogram.state.gov/
Onay numaranızı (Confirmation Number) girin.
"Başvuru Durumu Kontrolü"ne tıklayın.

GREEN CARD SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü bu pazar mı? Rüyada Savaş Görmek Ne Demek? Neye Delalet Eder? İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği 6 saat askıya alındı İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar oldu? İSKİ 4 Mayıs 2024 güncel baraj doluluk oranı verileri