İstanbul'da bazı yollar Nevruz kutlamaları sebebi ile trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliği, Yenikapı etkinlik alanında 19 Mart 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları sebebiyle saat 05.30’dan 19.00’a kadar kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlara ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul'da bazı yollar Nevruz kutlamaları sebebi ile trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliği'nden gerçekleştirilen açıklamaya göre; yarın İstanbul'da bazı yollar Nevruz kutlamaları sebebi ile trafiğe kapatılacak.

İstanbul Valiliği, Yenikapı etkinlik alanında 19 Mart 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları sebebiyle saat 05.30’dan 19.00’a kadar kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlara ilişkin yazılı bir açıklama paylaştı.

Yapılan açıklamaya göre kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar şöyle:

"Namık Kemal Caddesi ile bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar, bağlantıya uygun noktalardan kapatılacak, Şehit Vefa Kara Kurdu Üst Geçidi, Yenikapı İDO İskelesi ile Yenikapı Miting Alanı Arası Yanyol (Yenikapı Etkinlik Alanı İç Yolu), Mahramacı Sokaklar trafiğe kapatılacaktır.”
Deprem oluyor sanarak balkondan atlayan genç kadın hayatını kaybetti Süper Hücre nedir, nasıl oluşur? Türkiye 2023 yılının devamını nasıl geçirecek? En son ne zaman, nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?