Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? 2024 Kurban Bayramı takvimi

Kurban Bayramı, hicri takvime göre Zilhicce ayının onuncu gününde başlıyor. Arife günü ile 4,5 gün olan bayram tatili, denk geldiği günlere göre çalışanlara uzun bir tatil imkanı sunabiliyor. Bu yüzden Kurban Bayramı ne zaman, hangi günler merak ediliyor. Peki, 2024 Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? İşte bayram tatili tarihi...

Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? 2024 Kurban Bayramı takvimi

Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tarihi yaklaşıyor. Diyanet, bu yıl Kurban Bayramı ne zaman açıkladı. Vatandaşlar, Ramazan Bayramı gibi Kurban Bayramı'nda da dokuz günlük tatil olur mu merak ediyor. Peki, Kurban Bayramı ne zaman? Bayram tatili hangi günlere denk geliyor, kaç gün? İşte Kurban Bayramı takvimi...

Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? 2024 Kurban Bayramı takvimi - Resim : 1

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN 2024?

Kurban Bayramı, hicri takvimde Zilhicce ayının 10. günü başlıyor ve dört gün sürüyor. 2024'te Kurban Bayramı, 15 Haziran Cumartesi arife günü ile başlıyor. Kurban Bayramı birinci günü 16 Haziran Pazar. Kurban Bayramı 4. günü ise 19 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor.

Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? 2024 Kurban Bayramı takvimi - Resim : 2

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Kurban Bayramı, 15 Haziran Cumartesi arife günü ile başlıyor, 19 Haziran Çarşamba günü sona eriyor. Bayramdan sonra gelen 20 Haziran Perşembe ve 21 Haziran Cuma günleri hafta sonu ile birleştirilirse Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkabilir.

Anneler günü ne zaman 2024? Anneler Günü mayısın kaçında kutlanıyor? Kadife'ye 'insan' eli değdi İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu? 27 Nisan 2024 İSKİ güncel baraj doluluk verileri Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuruları başladı mı, kılavuz yayımlandı mı?