MASTERCHEF YENİ SEZON TARİHİ: 2024 MasterChef Türkiye yeni sezon ne zaman başlıyor?

MasterChef yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Sevilen yarışma, Survivor All Star finalinin ardından start alacak. Merakla beklenen yarışmanın yeni fragmanı ile ilk bölümün ekrana geleceği gün de açıklandı. Peki, 2024 MasterChef yeni sezon ne zaman başlıyor?

Ünlü şefler Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı MasterChef yeni sezonuyla ekrana dönüyor. Yarışmacıların tüm yeteneklerini ön plana çıkarıp ana kadroya girmeye çalıştığı ilk turun görüntülerinin yer aldığı MasterChef yeni fragman ile yayın tarihi de belli oldu.

MASTERCHEF YENİ SEZON TARİHİ: 2024 MasterChef Türkiye yeni sezon ne zaman başlıyor? - Resim : 1

All Star sezonu sonrasında yeni yarışmacıların yer alacağı 2024 MasterChef yeni sezonu heyecanla bekleniyor. MasterChef şampiyonlarından Metin Yavuz'un "Finalde kesin şampiyon olacak" dediği isim merak ediliyor.

MASTERCHEF YENİ SEZON TARİHİ: 2024 MasterChef Türkiye yeni sezon ne zaman başlıyor? - Resim : 2

MasterChef Türkiye mücadelesi yeni yarışmacılar, yüreklere dokunan hikayeler ve yeni heyecanlar ile başlıyor. 

MASTERCHEF YENİ SEZON TARİHİ: 2024 MasterChef Türkiye yeni sezon ne zaman başlıyor? - Resim : 3

MASTERCHEF NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye 2024 heyecanı 14 Haziran'da TV8'de başlıyor. Yarışma cuma günü 20.00'da ekranlara gelecek.

Arefe ne zaman, hangi gün? Kurban Bayramı arifesi ne zaman, kaç gün kaldı? Bugün hava nasıl olacak, havalar serinliyor mu, ne zaman? Datça açıklarında deprem! Kaç şiddetinde, ne zaman, nerede oldu? Datça açıklarında korkutan deprem