MSB İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI | MSB 1829 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman, nereden açıklanacak?

MSB 1829 işçi alımı için kuralar bugün çekildi. Başvurular 29 Nisan'da sona ermişti. Birçok meslek dalında yapılacak alım için kura çekimi noter huzurunda yapılırken başvuru yapanlar kura sonuçlarını sorgulamaya başladı. Peki, MSB işçi alımı kura sonuçları açıklandı, ne zaman, nereden açıklanacak?

MSB İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI | MSB 1829 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman, nereden açıklanacak?

Milli Savunma Bakanlığı bünyesine alınacak sürekli işçi alımı için kuralar bugün çekildi. MSB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 23 şehirde ve 122 meslek grubunda işçi alımı başvuruları 24-29 Nisan'da yapıldı. Başvuru yapanlar, MSB işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı, MSB işçi alımı kura sonuçları sorgulama aramaları yapıyor. İşte MSB işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar...

MSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

MSB 1829 sürekli işçi alımı kura çekimi, Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA) adresinde 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 10:00’da noter huzurunda yapıldı.

MSB İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN, NEREDEN AÇIKLANACAK?

Kura çekimi sonucunda başarılı olan adaylar sözlü/uygulamalı sınava girecek. İsim listesi de Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlanacak. Kura sonuçları için kesin tarih verilmedi. Kura sonuçları açıklandığı vakit haberimiz güncellenecektir.

SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAV NE ZAMAN?

Sözlü sınavda tüm adaylar 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek ve 70 (yetmiş) puanın altında puan alan adaylar başarısız sayılacak. Adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sırası bu puan üzerinden tespit edilecek.

Sözlü sınav sonucunda, sınavda başarılı bulunan (70 ve daha üstü puan alan) yüksek puanlı adaydan başlanmak suretiyle ilgili ilanda belirtilen açık iş gücü miktarınca asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecek.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI YAPILACAK OLAN ALANLAR

MSB 1829 işçi alımı kapsamında Elektronik Teknisyeni, İş Makineleri Operatörü, Tezgah İşçisi, Kaynakçı, İnşaat Ustası, Soğuk Demirci/Çelik Yapılandırmacı, Ciltçi, Matbaa Teknisyeni, Sıhhi Tesisatçı, Tornacı, Marangoz, Ofset Baskı Operatörü, Kaloriferci, Elektrikçi, Otomotiv Boya Ustası, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, Terzi, Meydancı gibi birçok meslek grubundan alımlar yapılıyor.

İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar oldu? İSKİ 16 Mayıs 2024 güncel baraj doluluk oranı verileri Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Bugün hava nasıl olacak 16 Mayıs 2024? Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve toz taşınımı uyarısı! Rüyada Yelek Giyen Birini Görmek Ne Demektir? Neye Delalet Eder?