Konya'da hareket halindeki kamyona binmek isterken ezilerek can verdi! O anlar kamerada

Konya'da sebze halinde çalışan Hamza Ergin (27) hareket halindeki kamyona binmeye çalıştı. Dengesini kaybederek düşen Ergin, aracın altında kalarak yaşamın yitirdi. Olay anı da anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya'da, halde çalışan 27 yaşındaki Hamza Ergin, kapısına tutunup gitmek istediği kamyonun altında kalıp, hayatını kaybetti.

Konya'da hareket halindeki kamyona binmek isterken ezilerek can verdi! O anlar kamerada - Resim : 1

Kaza, saat 14.00 sularında, Karatay ilçesi Selim Sultan Mahallesi, Toptan Sebze ve Meyve Hali'nde gerçekleşti. Hamza Ergin, çalıştığı halden dışarı çıkan Muammer Eker'in (58) kullandığı 42 ACD 132 plakalı kamyonun sağ kapı koluna tutunup, bir ayağını da basamağa koyarak nizamiye kapısına kadar gitmek istedi. Ancak bu sırada eli kayan Ergin, birkaç adım atıp bu kez aynadan tutunmak isterken düşüp, kamyonun altında kaldı. Durumu fark etmeyen sürücü Eker de bir süre yoluna devam etti. Kaza ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya'da hareket halindeki kamyona binmek isterken ezilerek can verdi! O anlar kamerada - Resim : 2

SÜRÜCÜ KARAKOLDA

İhbarla adrese polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Ekipler, Ergin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Sürücü Eker, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ergin'in cansız bedeni de otopsi için Konya Şehir Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Konya'da hareket halindeki kamyona binmek isterken ezilerek can verdi! O anlar kamerada - Resim : 3

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan, kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Hamza Ergün'ün kamyonun yolcu kapısında bulunan aynaya tutunmaya çalıştığı sırada dengesini kaybederek yere düşmesi ve kamyonun altında kaldığı görülüyor. Kamyon sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'da hareket halindeki kamyona binmek isterken ezilerek can verdi! O anlar kamerada - Resim : 4

Konya'da hareket halindeki kamyona binmek isterken ezilerek can verdi! O anlar kamerada - Resim : 5

Kaynak: Ajanslar

Kedi için çatışma çıktı! Yoldan geçen kurye vuruldu Kenevir serasına dalan koyunların yürüyüşü viral oldu! Mayoyla gezen mankene verilen ceza belli oldu Antalya'da köpek saldırısı! 10 yaşındaki çocuk ölümden döndü