Mersin'de kavga: 47 yaşındaki adamın bacağına ateş ettiler!

Mersin Akdeniz'de bulunan bir çay ocağında para meselesinden dolayı kavga çıktı. Çıkan arbedede bacağından vurulan 47 yaşındaki Taylan Kartal yaralandı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Mersin'de kavga: 47 yaşındaki adamın bacağına ateş ettiler!

Para yüzünden çıkan olay, Mersin'in Akdeniz ilçesinde yer alan Mersin Adliyesi'nin karşısındaki çay ocağında gerçekleşti. Sabah saatlerinde yaşanan mesele, önce sözlü tartışmaya ardından da kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede ilk başta Taylan Kartal'a tokat atan şüpheliler sonrasında tabancayla 5-6 el ateş etti. 47 yaşındaki adam bacağından yaralanırken, saldırganlar ise kaçtı. Yapılan ihbar üzerinde bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kartal, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kavga, güvenlik kameralarına yansırken, emniyet güçleri kaçan saldırganların kimliği tespit edip, yakalamak için çalışma başlattı.

Mersin'de kavga: 47 yaşındaki adamın bacağına ateş ettiler! - Resim : 1

Kaynak: DHA

Mersin
Aksaray'da eğitim uçağı düştü UEFA, Şampiyonlar Ligi finali öncesi depremzedeler için yardım toplayacak Sevgilisini fare zehri ile öldürdü! Önce kendini eve kilitledi, sonra yangın çıkardı!